Дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла, як проходить лікування 2-річного сина: “Завдячую нейрокорекції”

Дружина знаменитого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як проходить лікування їхнього 2-річного сина Михайла. Блогерка зізналася, що хлопчик має неабиякі результати.

У 2021 році бізнесвумен та українська блогерка Катерина Репяхова стала мамою синочка Михайла. Утім, все не так безхмарно у її материнстві. Знаменитість не приховує, що вона не є ідеальною матусею, оскільки без чоловіка, українського співака Віктора Павліка їй впоратися з дитиною важко. Щобільше, подружжя проходило чимало обстежень у лікарів, аби виявити причину, чому їхній син не говорить.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла, як проходить лікування 2-річного сина

До слова, днями Катя Репяхова розповіла підписникам її блогу соціальної мережі Instagram, як відбувається лікування їхнього 2-річного сина Михайла та про його перші вагомі успіхи. Блогерка зізналася, що дитина має чималі позитивні результати, оскільки хлопчик почав краще розуміти звернену до нього мову, повторює звуки та деякі слова, а також робить не зовсім важкі команди. Додала, що все завдяки нейрокорекції. Бізнесвумен безмежно любить та вірить в сина, а мамина любов, як нам відомо, здатна на все.

Нагадаємо, що нещодавно дружина Віктора Павліка вийшла на зв’язок до своєї аудиторії в Instagram зі сльозами на очах. Жінка зізналася, що їй було нелегко впоратися з Михайлом самостійно, поки чоловік був у від’їзді. Розповіла, що хлопчик любить бути на руках у мами, спати з нею та на ній, а це додаткове навантаження.

Також Репяхова водить хлопчика до дитячого садочку, на розвивальні заняття та басейн, тому емоційно справді втомлюється. Однак завдячує своїй мамі, яка допомагала їй з Михайлом за час відсутності вдома чоловіка Віктора Павліка.

Схожі статті

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.