Христина Решетнік зізналася, чи ходив чоловік Григорій шукати собі пару на телебаченні: “Мій Купідон”

Григорій Решетнік є відомим українським телеведучим романтичних реаліті-шоу, тому шанувальникам було цікаво дізнатися, чи ходив чоловік шукати свою долю на подібних проєктах.

Дружина українського телеведучого, блогерка Христина Решетнік активно веде особисті соціальні мережі та не боїться спілкуватися зі своєю аудиторією. Її чоловік вже багато років поспіль майстерно справляється з роллю ведучого романтичних реаліті-шоу на СТБ, тому до Христини поступило питання, чи мав Григорій досвід, як учасник в таких проєктах.

Григорій Решетнік зізнався, що забрав дружину з дітьми і
Христина Решетнік зізналася, чи ходив чоловік Григорій шукати собі пару на телебаченні

Блогерка розповіла, що Григорій завжди допомагав знайти іншим пару в романтичних шоу, однак сам участі не брав. З любов’ю назвала коханого Купідоном за таку відповідальну місію:

“Та ні, він завжди тільки допомагав іншим знайти пару на проєктах. Мій Купідон Григорій Іванович”, – зізналася Христина.

Христина Решетнік зізналася, чи ходив чоловік Григорій шукати собі пару на телебаченні

Днями дружина знаменитого ведучого розповіла, як отримала від коханого пропозицію руки та серця у 2010 році. Христина каже, що Григорій спланував все, зробивши їй сюрприз, став на коліно, освідчився, подарував розкішний букет червоних троянд та обручку. Варто зауважити, що подружжя в офіційному шлюбі живе вже 13 років.

Христина пригадала, як зустрілася з майбутнім чоловіком Григорієм. Вперше вони побачилися саме на роботі. Дівчина дуже сподобалася чоловіку, тож спільний товариш їх познайомив. Решетнік запросив свою колегу на перше побачення, на яке та погодилася неохоче. За словами Христини, вона вагалася, оскільки якось було не до того.

Блогерка справді щаслива, що наважилася погодитися на ту першу зустріч та гарно провести час у боулінгу. Наразі вона завдячує коханому за 15 років щасливого життя, з яких 13 прожито в офіційному шлюбі.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.