23-річна дружина Остапчука Катя Полтавська розповіла про свій раціон до шлюбу з ведучим: мівіна з хлібом

Катерина Полтавська до стосунків з відомим шоуменом Володимиром Остапчуком була зовсім не медійною особистістю, а тепер спілкується з підписниками свого блогу, відповідаючи на їхні питання.

Після того, як українська публіка дізналася про третій союз Володимира Остапчука з Катею Полтавською, відразу зросла цікавість до її персони, оскільки спочатку вона не була представницею шоу-бізнесу.

Так, 23-річна журналістка Полтавська переконує, що ніколи не вела публічного життя, не мала свій блог в соціальній мережі Instagram, а ще зовсім не цікавилася життям Володимира Остапчука. Щобільше, молода дружина ведучого зізналася, що уникала знаменитість після їхньої першої зустрічі, тож “метеликів” в животі, коли його побачила, не відчула.

Катерина Полтавська
Катя Полтавська розповіла про свій раціон до шлюбу з ведучим

Днями Катерина Полтавська продовжила комунікацію зі своєю аудиторією в Instagram, відповідаючи на ряд запитань. Зокрема, один з користувачів мережі поцікавився у блогерки, чи були періоди в її житті, коли вона залишалася зовсім без грошей. Катя відповіла, що такого не було, але був період, коли їла мівіну та хліб.

“Ну щоб зовсім нічого – не було, але період мівіни з хлібом був”, – зізналася Полтавська.

Катя Полтавська розповіла про свій раціон до шлюбу з ведучим

Нагадаємо, що український шоумен Володимир Остапчук перед стосунками з журналісткою Катериною Полтавською розлучився з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році. Експодружжя не повідомляло публіці причину свого розлучення, а зараз викриваються все нові деталі.

Колишні ніяк не можуть поділити будинок, який разом придбали у шлюбі, а також шанувальники припустили, що Володимир, бувши ще у шлюбі з Христиною, їй зраджував з Катериною. Підтверджень чи спростувань цим здогадкам ведучий не надавав.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?