Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука: біографія і фото жінки, яку він розчарував 2 роки тому

Український співак Святослав Вакарчук завжди намагався ретельно приховати усі деталі свого особистого життя, однак у 2021 році стало відомо, що артист розлучився. Як виглядає перша дружина виконавця?

У 2021 році мережу сколихнула неочікувана новина. Святослав Вакарчук заявив, що розлучається зі своєю дружиною, Лялею Фонарьовою, після 20 років спільного життя.

Що відомо про першу дружину Вакарчука

Український співак познайомився зі своєю обраницею у 90-ті роки, тоді гурт “Океан Ельзи” лише почав отримувати популярність та визнання. Колектив переїхав зі Львова до Києва та запропонував Лялі стати іміджмейкером їхньої команди.

Відомо, що Фонарьова успішно закінчила школу стилістів Toni & Guy у Лондоні та мала 2-річний досвід роботи у Великобританії. Згодом дівчина почала працювати в команді Вакарчука, за словами очевидців, артист закохався з першого погляду. Фронтмен гурту, Святослав Вакарчук, неодноразово присвячував свої пісні майбутній дружині, а сама Ляля навіть знялась в одному з музичних відеокліпів гурту (Океан Ельзи – “Холодно”).

Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною
Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною

Вакарчук та Фонарьова стали парою, проте уклали офіційний шлюб лише після 15 років спільного життя. Про закриту весільну церемонію, що відбулась у 2015 році, ні шанувальники співака, ні ЗМІ нічого не підозрювали. Ситуація набула розголосу лиш тоді, коли колеги фронтмена почали публічно вітати його у соцмережах.

Падчерка Вакарчука

Спільних дітей у Лялі та Святослава не було, проте подружжя виховувало доньку Фонарьової від попередніх стосунків. Падчерку Вакарчука звали Діаною, чоловік удочерив дівчинку, а в одному з інтерв’ю навіть розповідав, що за стільки років вона стала йому як рідна.

Діана закінчила гімназію Лесі Українки №117, здобула вищу освіту в Київському інституті міжнародних відносин, а згодом, у 2016 році, поїхала навчатись за кордон. Ступінь магістра вона здобула в Ноттінгемському університеті за спеціальністю міжнародний менеджмент у модній індустрії.

Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною
Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною

Розлучення з першою дружиною

Хоч Вакарчук всіляко намагався приховати деталі особисто життя, у 2021 році чоловік був вимушений заявити про розлучення з Лялею Фонарьовою.

Мережу заполонили чутки про те, що причиною розлучення стала зрада. Згодом стало відомо, що в артиста народився первісток, якого назвали на честь батька Вакарчука – Іваном. Нові стосунки фронтмена гурту “Океан Ельзи” стали темою №1. Загадкова жінка, що подарувала музиканту сина, довго залишалась в тіні.

Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною
Святослав Вакарчук розповів про шлюб зі своєю першою дружиною

Проте незабаром її особистість розсекретили. Коханою Вакарчука стала 39-річна продюсерка українського продакшена Radioaktive Film Євгенія Яцута. 21 червня 2022 року чоловік вдруге став батьком, у пари народилась дівчинка, яку нарекли Соломією.

Наразі свої стосунки Вакарчук не коментує.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?