Немає ремонту і тісно: Alyona Alyona зізналася, що живе з бойфрендом, його братом та дівчиною – “Я щаслива”

Реперша Alyona Alyona, після того, як розсталася з тік-токером, не любить говорити про стосунки, набагато охочіше вона розповідає про творчість. Проте, днями артистка вперше заговорила про особисте.

Популярна українська хіп-хоп та реп-виконавиця Alyona Alyona, яка зараз разом зі своєю подругою та колегою Jerry Heil активно готується до Нацвідбору на Євробачення 2023, не охоче говорить про своє особисте життя, проте днями артистка зробила виняток. В інтерв’ю Маші Єфросініної співачка не лише розповіла про свого нового бойфренда, а й про побутове життя з ним.

Alyona Alyona на інтерв'ю з Машею Єфросініною
Alyona Alyona на інтерв’ю з Машею Єфросініною

Так, через пів року після розлучення з відомим з тік-токером Денисом, більш відомим під псевдонімом YOXDEN, Alyona Alyona познайомилася з молодим чоловіком, на ім’я Вова, який, як з’ясувалося, теж займається музикою. Спочатку їх пов’язували дружні стосунки – вони регулярно реагували на “сторіз” один одного в Instagram, а також обговорювали нові треки. Потім реп-виконавиця консультувала музиканта з питань з візами та виїзду за кордон.

Alyona Alyona на інтерв'ю з Машею Єфросініною
Alyona Alyona на інтерв’ю з Машею Єфросініною

“Ніхто нікого не розглядав у жодному контексті. Навіть тоді, коли ми почали спілкуватися, ніхто не думав… І ми почали спілкуватися через те, що я трохи допомагала з документами артистам, хто питав мене про виїзд за кордон. У мене є Але це не панібратство, просто я це пройшла, я розуміла, як це”, – поділилася Alyona Alyona.

Далі між молодими людьми, яких пов’язували спільні інтереси, виник глибший зв’язок. Під час однієї зі суперечок вони відчули “хімію”. Потім Alyona Alyona і Володимир з’їхалися, і так почалося їхнє спільне життя.

“Консервуємо вишні, збираємо гриби, готуємо голубці… Є два котики”, – розповіла артистка.

У розмові з Єфросиніною Alyona Alyona зізналася, що саме в цих відносинах вона розкрила свою жіночність, що коханий “витяг” з її душі те, що довго лежало на дні.

Alyona Alyona на інтерв'ю з Машею Єфросініною
Alyona Alyona на інтерв’ю з Машею Єфросініною

Нині закохані мешкають у трикімнатній квартирі. Правда не одні, а з братом бойфренда та його дівчиною. Там немає ремонту, тісно, але Alyona Alyona все одно почувається щасливою.

“Мені все одно, що ми живемо не в хоромах, що там немає якогось супер ремонту, що там тісно. Не має значення. Це цінність, яка змінилася через війну. Я не хочу євро квартири, нічого такого, мені все одно. Я там щаслива”, – сказала зірка.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.