Не з народження білявки: який натуральний колір волосся у Тіни Кароль, Лідії Таран та Лілії Ребрик

Радикальна зміна відтінку волосся потребує певної сміливості, оскільки часом це може змінити зовнішність до невпізнання. Як виглядали деякі зірки, до того як прийняли рішення перефарбуватися у блонд.

Коли в журналах публікують рейтинг “Найефектніших блондинок українського шоубізнесу”, там неодмінно можна зустріти таких знаменитостей, як Лілія Ребрик, Тіна Кароль та Лідія Таран. Однак, мало хто пам’ятає, що на зорі своєї кар’єри вони виглядали зовсім інакше. Як виявилось, у всіх трьох від природи темне волосся. Щоб підтримувати світлий відтінок волосся нашим популярним “суперблондинкам” потрібно провести в салоні краси не одну годину. Спочатку волосся освітлюється, а потім надається модний цього сезону відтінок. А як виглядали знаменитості, до того, як ухвалили доленосне рішення перефарбуватись у блонд?

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик до та після того як перефарбувалась у блонд
Лілія Ребрик до та після того як перефарбувалась у блонд

Якось популярна ведуча і актриса Лілія Ребрик, відповідаючи на численні питання щодо її природного кольору волосся, оприлюднила ретро фотографію, на якій показала, як виглядала у віці 19 років. Як бачиш, на зорі кар’єри знаменитість була брюнеткою і носила довге волосся.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у дитинстві
Тіна Кароль у дитинстві

Сьогодні популярну співачку Тіну Кароль неможливо уявити з іншим кольором волосся, адже шанувальники знають її виключно білявкою. Однак, на шкільних фотографіях, які можна знайти в Мережі, видно, що з народження Таня Ліберман (справжнє ім’я артистки – ред.) зображена з темно-русявим волоссям.

Лідія Таран

Лідія Таран у салоні краси
Лідія Таран у салоні краси

Сьогодні, щоб підтримувати світлий відтінок волосся, Лідія Таран регулярно відвідує салони краси. Про це телезірка неодноразово розповідала у своїх “сторізах” Instagram. А ось який натуральний колір волосся у ведучої можна побачити на рідкісних фотографіях із дитинства. У цій симпатичній дівчинці з темно-русявим волоссям складно дізнатися про майбутню зірку.

Лідія Таран у дитинстві
Лідія Таран у дитинстві

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.