Олександр Пономарьов побачить та обімліє: Олена Мозгова приголомшила молодим виглядом 69-річної мами (ФОТО)

Про матір української продюсерки Олени Мозгової мало що відомо, однак зіркова донька інколи присвячує Віолетті Борисівні публікації зі спільними або архівними знімками. Як виглядає мати Олени?

Продюсерка Олена Мозгова народилася в родині легендарного народного артиста України Миколи Мозгового. Вона часто згадує покійного батька в інтерв’ю, тоді як матір, Віолетту Борисівну, показує шанувальникам лиш зрідка. Що відомо про матір Мозгової?

Протягом кількох років Віолетта Мозгова обіймала посаду головної режисерки Національного палацу мистецтв “Україна”. Її чоловік, відомий композитор Микола Мозговий, був генеральним директором Палацу культури з 2005 року. У 2010 році Олена Мозгова втратила батька, а Віолетта Борисівна стала вдовою.

Олена Мозгова показала спільне фото з 69-річною мамою
Олена Мозгова показала спільне фото з 69-річною мамою

Дописи в соцмережах

Щороку зіркова донька публічно вітає матір з днем народження. На своїй офіційній сторінці у Facebook вона публікує їхні спільні знімки та доповнює зображення ніжними словами.

У 2014 році Віолетта Мозгова святкувала ювілей, жінці виповнилось 60 років. У вітальному дописі Олена поділилась з аудиторією, що мама вирішила відпочити, тож на честь важливої дати прийняла рішення про звільнення:

“Життя продовжується, і вона, як завжди прекрасна, енергійна, красива, розумна, мудра!) Рішення, на честь ювілею, звільнити посаду та піти відпочивати і насолоджуватись життям приймалось легко і швидко, вона це заслужила, як ніхто”, – пише продюсерка.

Олена Мозгова показала спільне фото з 69-річною мамою
Олена Мозгова показала спільне фото з 69-річною мамою

Згодом Мозгова показала шанувальникам кілька архівних знімків. На одній зі світлин ще зовсім маленька Олена позує з матір’ю, яка тримає на руках песика. Також вона поділилась, що знайшла ще одну фотографію, яка датується 1997 роком.

Нове фото матері Мозгової

6 листопада 2023 року Віолетті Борисівні виповнилось 69 років, донька і цьогоріч не стала зраджувати традиціям, тож з цієї нагоди опублікувала зовсім новеньку світлину. На фото Олена разом з мамою позують у стильних вбраннях. Шанувальники одразу зазначили, що пані Віолетта виглядає дуже вишукано та молодо.

Олена Мозгова показала спільне фото з 69-річною мамою
Олена Мозгова показала спільне фото з 69-річною мамою

“Яка молода мама! Вітаю!”

“Розкішна жінка”

“Красиві, мудрі, мужні українські жінки! Чарівна фотографія!”

“Ви обидві – надзвичайно яскраві і неймовірні українки!”

“Дорога Віолетта Борисівна! Ви неймовірна красуня! І цю красу Ви передали своїй донці і онучкам!”, – йшлося в коментарях.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.