Повернулася до України: Камінську після довгого перебування за кордоном помітили у Львові – була з чоловіком

Колишню солістку гурту "НеАнгели" Славу Камінську неочікувано помітили в українському місті Львів. Знаменитість була не сама, а в супроводі загадкового чоловіка.

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Слава Камінська полишила домівку та відправилася з дітьми за кордон. Утім, нещодавно виконавицю помітили на вокзалі у Львові та ще й в супроводі чоловіка.

Слава Камінська розповіла подробииці роботи з Нікітіним
Камінську після довгого перебування за кордоном помітили у Львові

Шанувальники могли припустити, що у зірки новий роман, утім, як згодом стало відомо, коханню бути, однак лише на екрані. Виявилося, що співачка вирушила до України на знімання нового кліпу спільно з артистом, який вже встиг завоювати прихильність українських слухачок. Ним виявився Андрій Кравченко.

Пресреліз повідомляє, що на прем’єру нової музичної роботи “Зупинити” можна очікувати вже 21 листопада. Глядачі, окрім прекрасної пісні, спостерігатимуть за емоційними та спекотними сценами між виконавцями.

Кліп знімали у Львові, і саме з цієї причини співачка Слава Камінська так неочікувано повернулася до рідної України. До речі, шанувальники Слави помітили, що між нею та Андрієм виникла якась особлива “хімія”. Однак, припускаємо, що зірки могли добре вжитися у свою роль.

Камінську після довгого перебування за кордоном помітили у Львові

Зауважимо, що своє особисте життя ані Слава, ані Андрій не прагнуть афішувати публіці. У липні 2023 року Камінська вперше показала нового бойфренда, де не можна було повністю розгледіти його обличчя. Лише помітно, що чоловік має бороду.

Слава Камінська вперше показала нового бойфренда

Нагадуємо, що з початку повномасштабної війни співачка Слава Камінська перебувала в Нідерландах. Свого нового обранця артистка зустріла на відпочинку. За її словами, чоловік вчить українську мову. Камінська не приховує, що попри два розлучення, готова вийти заміж втретє.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.