Вся у білосніжному з вирізом, там де треба: Кароль показала, якою стане нареченою вдруге у своєму житті

Українська співачка Тіна Кароль покзалася в елегантному костюмі білого кольору та у перлах, наче наречена. Чим не вбрання на друге весілля?

Сьогодні за життям української співачки Тіни Кароль стежать мільйони шанувальників з усього світу. Кожна нова публікація зірки в Instagram завжди збирає десятки тисяч переглядів та сотні коментарів. Особливо популярні фото, на яких артистка демонструє своє вбрання, а також кадри з різних фотосесій.

Так, нещодавно Тіна оприлюднила серію знімків, де з’явилася у кадрі у незвичайному для себе образі. На співачці був елегантний костюм білого кольору, який складався з прямих штанів і жилета, що облягав. Доповнили образ прикраси із перлів у вигляді кольє з підвіскою та сережок. Завершення стильного аутфіту стало укладання та ніжний макіяж, виконаний у бежевих тонах. Чим не костюм для другого весілля?

Тіна Кароль зачарувала новим образом у білому кольорі
Тіна Кароль зачарувала новим образом у білому кольорі

Нагадаємо, у 2013 році, коли співачці було лише 28 років, вона стала вдовою. Її чоловік, з яким вона прожила у шлюбі 5 років, продюсер Євген Огір помер від онкології. Співачка дуже болісно переживала втрату коханої людини. Пізніше вона присвятила йому цілий альбом, який назвала “Пам’ятаю”.

15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися
15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися

Минуло десять років, артистка так більше й не вийшла заміж. І хоча їй періодично приписували любовні стосунки з відомими чоловіками, проте офіційних підтверджень так і не знайшлося. Один із найгучніших був роман із молдавським музикантом Даном Баланом під час “Голосу країни”, проте потім з’ясувалося, що це був лише піар-хід.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Зараз артистка повністю присвячує себе роботі, а також єдиному синові Веніаміну, який іноді приїжджає відвідати маму з Великобританії, де здобуває середню освіту. Щодо Дана Балана, то він повернувся на батьківщину до Молдови, де продовжує розвивати свою музичну кар’єру.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.