Ірина Федишин назвала один секретний інгредієнт, який додає у начинку для вареників: для смаку і запаху

Окрім професійної музичної діяльності, співачка Ірина Федишин також є чудовою господинею. Артистка часто публікує відеорецепти у своїх соцмережах, а також ділиться власними кулінарними секретами.

Українська співачка Ірина Федишин ніколи не цуралась висвітлювати у своєму блозі повсякденне життя. У своїх особистих профілях у Facebook та Instagram жінка часто ділиться рецептами смачних обідів, а в сезон, показує аудиторії процес роботи на городі.

Минулого року Федишин відзвітувала, що разом із родиною посадила картоплю на маминому полі. За словами зірки, цього робити вони не хотіли, проте війна змінила усі плани.

“Час такий, що потрібно садити, і не тільки для себе, але й щоб з іншими поділитися”, – написала Ірина.

Ірина Федишин розповіла, як приготувати найсмачніші вареники
Ірина Федишин розповіла, як приготувати найсмачніші вареники

У вільний від хатніх справ час, співачка волонтерить та влаштовує благодійні заходи разом зі своїм чоловіком, продюсером Віталієм Човником. Він є співзасновником фонду Ірини Федишин та супроводжує дружину протягом музичних турів для збору коштів на потреби ЗСУ. Також Віталій особисто працює із запитами військових.

Кулінарний блог Ірини Федишин

Артистка має власну рубрику “Господиня”, в межах цього мініпроєкту вона ділиться з шанувальниками смачними рецептами. Раніше це були повноцінні кулінарні відео, у яких співачка детально розповідала про страву та процес приготування, зараз на зміну старому формату прийшли фото-публікації.

Днями Федишин поділилась дописом, у якому розкрила секрет приготування смачних домашніх вареників:

“Не так часто, маю час наліпити вареників. Хоча у моїй сімʼї дуже полюбляють цю страву. Сьогодні у мене вареники з картоплею і сиром. А ще додаю у начинку трошки дрібно нарізаної сирої цибульки для смаку і запаху”, – пише господиня.

Ірина Федишин розповіла, як приготувати найсмачніші вареники
Ірина Федишин розповіла, як приготувати найсмачніші вареники

Аудиторія одразу всипала зірку компліментами та поділилась власними лайфхаками у приготуванні цієї страви:

“І на кухні, і на сцені гармонійно виглядаєте”

“Люблю з усіма начинками.В дитинстві найсмачніші були на другий день коли підігрівши на сковорідці смажені смакота”

“Цибульку краще натирати в картоплю”

“Також наша сімейна традиція, ліплю вареники з картоплею та паштетом, і з капустою, заправляю обов’язково шкварками з цибулею”

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.