Колишній Лорак Мурат Налчаджиоглу заявив, що перестав боротися за шлюб з Реус: “Найкраще, що я зробив”

Після чуток про розлучення, український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу повернувся в Україну та опублікував світлину з неоднозначним підписом. Що чоловік думає про шлюб з Реус?

Нова дружина Мурата Налчаджиоглу

Влітку цього року, колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу потішив шанувальників новиною про одруження. Його новою обраницею стала українська візажистка Лілія Реус. До того як стати під вінець, пара зустрічалась протягом трьох років. Також відомо, що Реус виховує доньку від попереднього шлюбу, з падчеркою Налчаджиоглу вдалось налагодити хороші стосунки.

Молоде подружжя часто подорожувало та ділилось спільними знімками у Instagram. Мурат спілкується зі своєю єдиною донькою від шлюбу з Ані Лорак, тож 12-річна Софія також приєднувалась до відпочинку та проводила час разом із парою.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував свій розрив з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував свій розрив з Лілією Реус

Чутки про розлучення

Восени цього року підписники пари помітили, що Лілія та Мурат видалили із соцмереж усі згадки одне про одного. Реус прибрала з опису свого профілю статус дружини Налчаджиоглу та відписалась від фотоблогу чоловіка. Мережею почали ширитись чутки про розлучення. Цю інформацію підкріпив факт про те, що 27-річна візажистка повернулась на Батьківщину, а Налчаджиоглу залишився в Туреччині разом зі своєю донькою.

Офіційної заяви про розрив стосунків пара не робила, однак Налчаджиоглу неодноразово публікував знімки з підписами, які натякали на певні конфлікти в їхньому спільному житті. Також чоловік закликав аудиторію “прибрати свої красиві носи з життя інших людей”.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував свій розрив з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував свій розрив з Лілією Реус

Неочікуваний коментар

15 листопада Мурат повідомив, що повернувся в Україну з Туреччини, де перебував протягом 3 тижнів. Чоловік опублікував Insta-storie з геолокацією та додав підпис:

“Київ мій улюблений – Kiev, Ukraine”

А вже наступною світлиною натякнув на стосунки з ексдружиною.

“Найкраще, що я зробив – це навчився не боротися за того, хто був готовий мене втратити”, – йшлося в описі.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував свій розрив з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував свій розрив з Лілією Реус

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.