Йшли напролом: Лілія Ребрик, Оля Полякова, Марічка Падалко та ще 2 зірки, які забрали чоловіків із сім’ї

В шоу-бізнесі доволі популярна історія, коли зірки починають зустрічатися, будучи в стосунках з іншими. Спільні зйомки, а також дуети часом дають волю давно знайомому сценарію.

Оля Полякова

Чоловіка Олі Полякової застукали з іншою жінкою
Українські зірки, які були коханками, розповіли про цей період життя

Оля Полякова ніколи не приховувала того факту, що була коханкою. Але зірка може говорити про це з гордістю саме тому, що одразу ж попросила свого чоловіка розірвати любовний трикутник, і в статусі розлучниці вона опинилася, не перебуваючи в статусі жінки на стороні. У цьому питанні Оля Полякова чесна собою, і чесна з аудиторією. І радить усім вирішувати проблему одразу і не обманювати ні себе, ні інших.

Лілія Ребрик

Вагітна Ребрик після новини про поповнення вперше показала дитячі фото всієї родини
Українські зірки, які були коханками, розповіли про цей період життя

Починаючи танцювати в парі з Андрієм Диким, Лілія Ребрик взагалі не розраховувала на розвиток любовних стосунків, адже вже в них перебувала. Так само хореограф мав жінку, яка чекала на нього вдома. Але наближаючись до фіналу, обидва розуміли, що хочуть продовження їхнього спілкування. Після довжелезної паузи у взаєминах молоді люди дуже швидко надолужили згаяне і одружилися.

Катя Репяхова

Катерина Репяхова після хейту публіки наважилася на нові зміни
Українські зірки, які були коханками, розповіли про цей період життя

Відома українська блогерка тривалий час перебувала у статусі концертного директора Віктора Павліка, і лише через декілька років публіка дізналася, що вони були коханцями. За офіційною версією, закохані не могли перейти з цього статусу у статус одруженої пари через хворобу сина співака.

Віра Брежнєва

Стала відома незвичайна причина розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе
Українські зірки, які були коханками, розповіли про цей період життя

Історію любовного трикутника, частиною якого стала Віра Брежнєва знає увесь пострадянський простір. Тривалий час вона працювала з Костянтином Меладзе, і ніхто не здогадувався про їхній роман, включаючи дружину продюсера. Згодом Яна зізнається, що після виходу пісні про Віру, почала підозрювати, але співачка запевнила її у тому, що це неправда.

Марічка Падалко

Падалко показала вигляд доньки в дитинстві від захисника Соболєва – а тепер підліток
Українські зірки, які були коханками, розповіли про цей період життя

Марічка Падалко зізналася у тому, що була коханкою лише своїй бабусі, яка допомагала їй морально. Зірка визнала, що одразу побачила у Єгорові не просто свою половинку, але й майбутнього батька своїх дітей. А чого вона бажало найпалкіше.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.