Олег Винник вперше відреагував на чутки про шлюб з Таюне і назвав, хто його дружина: “Ви її знаєте”

Повелитель вовчиць Олег Винник, який після початку повномасштабної війни в Україні таємниче зник з медійного простору, вперше дав відверте інтерв'ю та розповів, хто насправді його дружина.

Відомий співак Олег Винник тривалий час тримав особисте життя в суворій таємниці, і лише в період війни наважився розкрити усі карти. Після довгого мовчання артист надав відверте інтерв’ю українській журналістці Вікторії Курочці, спеціально для проєкту “Крупним планом”.

Шанувальники творчості Винника будували імовірні теорії про його шлюб зі співачкою Таюне, яка у Винника працювала бек-вокалісткою. До моменту свого інтерв’ю виконавець ані спростовував чутки, ані підтверджував.

Утім, в інтерв’ю співак підтвердив нашумілі плітки, що його офіційною дружиною є та, яку ми всі знаємо. Нею справді виявилася Таюне, ім’я якої в житті Таїсія Сватко. Щобільше, Олег зізнався, що має від неї ще й сина.

Олег Винник назвав, хто його дружина

Він додав, в нього немає бажання говорити про свою родину публічно, мовляв, не хоче, аби його сім’ю переслідували представники преси. Відомо, що після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну артист перебрався з дружиною та сином до Німеччини, де жив та раніше будував кар’єру.

Як виглядають сини Олега Винника і Дана Балана
Таюне з сином від Олега Винника

За попередньою інформацією ЗМІ, Олег Винник поїхав туди передусім на лікування. Згодом знаменитість зізнався, що хворобою, яка його настигла, хворіють близько 2% населення, однак в подробиці не вдавався.

На запитання від інтерв’юерки Вікторії Курочки, чи має повелитель вовчиць свою нерухомість в Німеччині, він відповів, що хотів придбати квартиру дружині як подарунок, але в нього не вистачило на це коштів. Співак збирав гроші в турі, проте цього виявилося недостатньо, бо в країні все дуже дороге.

Олег Винник також прокоментував, чому довго не виходив на зв’язок з шанувальниками в соціальних мережах. Він розповів, що залишився без доступу до особистих сторінок, а всі паролі до них змінив експродюсер Олександр Горбенко, з яким, до речі, співпрацю завершено.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.