Ошелешена і засмучена: Злата Огнєвіч не спала всю ніч, щоб встигнути до ранку – що сталося?

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка напередодні випустила новий кліп на трек "Віддаю", провела всю ніч, щоб видалити з нього усі сумнівні кадри.

Декілька тижнів екс Холостячка співачка Злата Огнєвіч підігрівала свою публіку виходом нового кліпу на трек “Віддаю”, який мав стати найвідвертішим за всю історію її творчості. Фанати були в передчутті, однак, коли артиста почала заливати відео на YouTube, хостинг відмовився його розміщати із формулюванням:

“Це відео вилучено через порушення правил YouTube”.

Злата була в паніці! Щоб випустити свою роботу в заданий термін, їй терміново довелося видаляти з відео всі спірні кадри і ракурси. Про це Огнєвіч одразу повідомила у сторіс Instagram.

“Це треш! Відео таки забанили! Я не знаю, що робити. Ми заливаємо знову і знову, і та сама історія”, – писала Злата.

На підтвердження вона оприлюднила фотографію, на якій разом із редактором посеред ночі чистить та перемонтує відео. Скільки часу це зайняло, акторка не уточнила.

Злата Огнєвіч провела безсонну ніч
Злата Огнєвіч провела безсонну ніч

Можливо, вона не спала всю ніч, проте, до ранку скандальний кліп все ж таки вийшов у світ. Щоправда, без відвертих кадрів, про які вона так багато розповідала. Хоча фанатам так і не судилося побачити оригінал, на багатьох кліп Злати Огнєвіч і без них справив незабутній ефект.

Тут же спливли всі її знайомі та колишні залицяльники, а також колеги-чоловіки, з якою артистці приписували роман. Ось як відреагували на вихід треку зірка “МастерШеф” Євген Клопотенко, а також фаворит співачки з шоу “Холостячка” Максим Тарапата, який сказав, що після перегляду відео, він відразу прокинувся.

Реакція на кліп Злати Огнєвіч
Реакція на кліп Злати Огнєвіч

Зазначимо, що від жінок артистка також отримала підтримку та море компліментів. А як тобі нова робота Злати Огнєвіч?

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.