Дружина Мухарського, стосунки з якою почалися зі здачі аналізів, називає 55-річного чоловіка на “Ви”

Після скандального розлучення з колишньою дружиною, Антін Мухарський віднайшов нове кохання. Обраницею чоловіка стала 36-річна Єлизавета Бєльська. Що відомо про стосунки пари?

Розлучення зі Сніжаною Єгоровою

Відомий український актор та співак Антін Мухарський вже тричі був у шлюбі. Чоловік ділився, що після скандального розлучення з акторкою Сніжаною Єгоровою мав депресію, проте його молода кохана допомогла впоратись зі всіма труднощами.

Конфлікт з ексдружиною полягав у тому, що жінка звинуватила Мухарського в повній безвідповідальності та байдужості до їхніх спільних дітей. Артист уникав виплати аліментів та не брав участі їхньому вихованні. За словами Мухарського, Єгорова сама відсторонила його від спілкування з синами та донькою. Врешті конфлікт завершився завдяки судовому процесу.

Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором
Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором

Нова дружина Мухарського

З 36-річною Єлизаветою Бєльською співак познайомився ще коли перебував у другому шлюбі. Це був 2011 рік, проте стосунки з молодою мистецтвознавицею Антін розпочав лиш у 2014. У проєкті “Зірковий шлях” знаменитість розповів, що розписався з коханою в Туреччині після 6 років спільного життя.

В одному з інтерв’ю музикант зізнався, що не планує дітей. Він хоче присвятити життя подорожам, творчому розвитку та своїй дружині. Бєльська поділяє позицію чоловіка. Антін додав, що ці стосунки розпочались не з кохання, а поваги та довіри, тож партнери звикли звертатись одне до одного на “Ви”.

“Важко посваритись. На “Ви” ти не можеш вжити якесь нечемне слово”, – пояснила Єлизавета Бєльська.

Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором
Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором

Нещодавно Антіну Мухарському виповнилось 55 років, з цієї нагоди молода кохана публічно привітала чоловіка дописом у Facebook. Жінка зазначила, що іменинник дуже змінився з того часу, коли їхні стосунки тільки почали зароджуватись.

“Зараз він значно щасливіший, здоровіший, більш реалізований, привабливий та життєрадісний”, – висловила своє захоплення Єлизавета.

А також додала, що мріє дбати та бути поряд й наступні 55 років, адже Мухарський є її Всесвітом.

“PS Так, ми на “ви”, і в ліжку теж”, – випередила запитання Бєльська.

Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором
Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором

Захоплені шанувальники прокоментували світлину:

“Хай Ваша любов цвіте та буде щасливою на віки. Ваше кохання нагадує, що почуття можливі в будь-якому віці”

“Яке ж це “ви” неповторне та чуттєве, сексуальне і пронизливе! Клас! Многая літа пану Антіну і вашому коханню!”

Схожі статті

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.