Поки мама “запалює” з іспанським красенем: екс-чоловік Лорак показав, як розважає доньку Софію Налчаджиоглу

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав рідкісні кадри відпочинку зі своєю дорослою дочкою Софією, яка нещодавно приїжджала до Турції.

Чотири роки тому в сімейних відносинах між українською співачкою Ані Лорак, яка живе в росії, та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який проживає в Україні, було поставлено жирну крапку. У 2019 році пара офіційно розлучилася. За цей час колишні чоловік і дружина вже встигли побудувати нові стосунки, а Мурат навіть встиг одружитися з українською візажисткою Лілією Реус. Щоправда, нещодавно почали говорити про їхнє розставання, проте офіційних підтверджень поки що немає. Що стосується Лорак, то її роман з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджрак в самому розпалі. Нещодавно парочка разом відпочивала у теплих краях, звідки регулярно постила фотографії у соцмережах.

Ані Лорак та Ісаак Віджрак
Ані Лорак та Ісаак Віджрак

У той час, поки артистка насолоджувалась відпочинком зі своїм новим коханцем, її колишній чоловік проводив час із їхньою спільною дочкою Софією Налчаджиоглу у себе на батьківщині в Туреччині. Так, напередодні Мурат оприлюднив на своїй сторінці в Instagram відео, на якому було записано, як вони разом із 12-річною донькою їдуть у машині. У салоні голосно грає музика.

“Радість ділитися тими самими почуттями. Найкрасивіші кадри з архіву. коли ми втрачаємо літак”, – підписав кадри Налчаджиоглу.

У коментарях відразу почали писати, що як здорово, коли батьки на одній хвилі з дітьми. Багато хто відзначив, що Мурат великий молодець, що знаходить з дорослою дочкою-підлітком спільну мову.

Зазначимо, що раніше Налчаджиоглу ділився у своїх “сториз” кадрами, як проводив Софію в аеропорту. Від деяких знімків, де батько та дочка ніжно обіймаються на прощення, у багатьох шанувальників наверталися сльози. Це виглядало дуже зворушливо.

Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить час з єдиною донькою
Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить час з єдиною донькою

Нагадаємо, що влітку 2023 року колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружився з молодою українкою Лілією Реус, з якою зустрічався два роки. Однак через чотири місяці після весілля в Мережі з’явилися чутки, що пара розлучилася. Мурат і Лілія відписалися один від одного в соцмережах, а також видалили зі сторінок майже всі спільні фотографії.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.