“Про це думала”: Соломія Вітвіцька відверто заговорила про усиновлення дитини – в 43 чекатиме на поповнення?

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька відверто розповіла, чи готова до материнства та як ставиться до питання усиновлення. Зірка не приховує, що її здоров'я дозволяє мати дитину.

Ведуча 1+1 у новому інтерв’ю, на яке її запросив блогер Слава Дьомін для свого YouTube-проєкту “Слава +”, вперше розповіла про своє особисте життя, майбутнє материнство та про ставлення до усиновлення дітей.

За словами Соломії, її здоров’я в 43 роки дозволяє народити дитину, утім, чому вона досі цього не зробила, телеведуча зазначила, що так сталося. Вона підкреслила, що у неї нема вікових рамок, до якого конкретно віку має народити. Зауважує, що для себе народжувати не хоче, оскільки вважає, має бути пара, велике кохання, тобто, двоє людей, які разом вирішуватимуть завести малюка чи ні.

Як Соломія Вітвіцька виглядала до війни і як виглядає зараз
Соломія Вітвіцька відверто заговорила про усиновлення дитини

Слава Дьомін не оминув тему усиновлення дитини та запитав про її особисте ставлення до цього. Ведуча зізналася, що справді замислювалася над цим та не виключає, що в майбутньому може усиновити дитину. Однак хоче, аби це рішення було виваженим, тож поставиться до нього з повною відповідальністю.

“Я колись про це думала і думала, що це взагалі ок. Зараз, коли я вже розумію, що треба дуже багато часу приділяти, психологічно правильно будувати стосунки, тут в тебе може бути дитина, якій там 5 років, 10 років. Я б дуже виважено до такої ситуації підходила”, – зізналася ведуча.

Також зірка 1+1 Соломія Вітвіцька вперше розповіла, що 20 років тому зустрічалася з росіянином. Тоді закохана дівчина думала, що між ними були справжні почуття, проте зараз вона в цьому засумнівалася. Додала, рада, що між ними майбутнє не склалося, а все через політичні непорозуміння, які виникли б на тлі війни росії з Україною.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.