Оля Полякова відповіла шанувальникам, чи хотіла б ще одну дитину – зробить Буряковського багатодітним татом?

Українська співачка Оля Полякова вперше відповіла шанувальникам, чи хотіла б мати третю дитину. Артистка є мамою двох дівчаток і ніколи раніше не говорила про прагнення народити втретє.

Знаменита артистка Оля Полякова є прикладом сучасної матусі. Співачка ніколи в “кишеню” за словом не полізе та завжди буде стояти горою за власних дітей. До слова, коли видання “Главред” оприлюднив статтю, яка мала зневажливий характер до її 18-річної доньки Маші, Оля миттєво відреагувала на це та навіть хотіла подати позив до суду.

Оля Полякова вперше розповіла про стосунки її чоловіка Буряковського
Оля Полякова відповіла шанувальникам, чи хотіла б ще одну дитину

В матеріалі йшлося про нібито недоліки у фігурі Маші, з детальним описом всього, що було помічено на тому відео з тренування мами та доньки. Видання перепросилося в артистки, утім, Полякова зауважила, що прагне, аби журналіст, а саме автор статті, особисто попросив вибачення не перед нею, а перед донькою.

Нещодавно співачка, відповідаючи на ряд цікавих питань від підписників її блогу соціальної мережі Instagram, не оминула зацікавлення одного з фанів, чи прагне вона мати ще одну дитину. Зірка здивована відповіла уточненням: “Зробити чи народити?”. Тож, ніяких натяків на плани про майбутнє третє материнство музична виконавиця не надала. Припускаємо, що артистка найближчим часом народжувати не збирається.

Оля Полякова відповіла шанувальникам, чи хотіла б ще одну дитину

Нагадаємо, що Оля Полякова у 2004 році вийшла заміж за українського бізнесмена Вадима Буряковського. Через рік зірка народила доньку Машу, а у 2011 році на світ з’явилася друга донька Аліса. Артистка не приховує, що відчуває безмежну любов з боку чоловіка, оскільки він захоплюється усім, що вона робить. Однак зізналася, що у їхньому сімейному житті коханий не знає, скільки заробляє дружина, адже він не вміє відкладати кошти.

Схожі статті