Даша Кацуріна покинула коханого Володимира Дантеса та поїхала з Києва: Варшава знову чекає на бізнесвумен

Дівчина українського шоумена Володимира Дантеса Даша Кацуріна сповістила свою Insta-аудиторію, що покинула Україну та вирушила до Варшави. Пара знову буде на відстані?

Цієї осені бізнесвумен Даша Кацуріна повідомила, що вони з Володимиром Дантесом та її дітьми від попереднього шлюбу з Мішею Кацуріним вирішили мешкати разом. Блогерка ексклюзивно оприлюднила кадри їхнього з коханим будинку, зроблені в перші дні переїзду.

Даша Кацуріна покинула коханого Володимира Дантеса та поїхала з Києва

Парочка живе в просторих кімнатах з великими вікнами. Стилістично будинок оформлений у світлі тона. Відомо, що в жовтні Даша та Володимир вирішили більше не мучити себе відстанню та нарешті з’їхатися. Для цього блогерка повернулася з Польщі до України, а бізнесом вона почала керувати дистанційно, правильно делегуючи обов’язками між помічниками.

Переїхали в будинок мрії: Дантес та Кацуріна облаштовують нове гніздечко
Будинок Даші Кацуріної та Володимира Дантеса

На своїй сторінці соціальної мережі Instagram дівчина Дантеса сповістила фоловерів, що вирушила до Варшави. Припускаємо, що Кацуріна має справи, які потребують її безпосередньої присутності. Тому, імовірно, після розв’язання всіх невідкладних питань, Даша знову повернеться до України.

Даша Кацуріна покинула коханого Володимира Дантеса та поїхала з Києва

Нагадаємо, що у 2022 році стало відомо про розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої й Міші Кацуріна з Дашею Кацуріною. Згодом Надя та Міша зізналися про свої почуття та початок їхніх стосунків. Утім, Володимиру та Даші знадобився час, аби пережити непрості розлучення, почати нове життя та нову романтичну історію одне з одним.

Шоумен Володимир Дантес не раз заявляв, що в суспільстві позиціює себе як чайлдфрі, проте шанувальники пари не можуть натішитися картинкою, як чоловік дбайливо взаємодія з дітьми Даші. Співак зізнається, що з 2-річним Іваном у нього якийсь особливий зв’язок. Він його годує, купає та займається розвитком. У Даші від попереднього шлюбу з Мішею є ще й 7-річна донька Олександра, яка також добре ставиться до нового хлопця мами.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?