МастерШеф 12 сезон 13 випуск від 18.11. 2023: хто з аматорів покинув шоу – “Реально слабкий учасник”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з учасників не зміг пройти далі та був вимушений покинути проєкт.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 13 випуску від 18.11.2023. На цей раз шоу пішов учасник Олександр.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12

МайстерШеф 12 сезон продовжує випробовувати кухарів на стійкість. Щоразу судді готують для учасників конкурси, що дозволяють перевірити їхні вміння та людські якості.

Аматори отримали можливість вибрати страву для свого конкурента. Ця страва могла бути будь-якою і навіть дуже складною. Це була можливість позбавитися від конкурентів, подарувавши таким чином їм чорний фартух. Але судді могли сказати учаснику доготувати за конкурентом, і якщо він цього не зробить, також є можливість потрапити на виліт. І звичайно, що без цього не обійшлося.

Учасники, які дали завдання, піднялися, щоб спостерігати за процесами своїх суперників. Але через 30 хвилин судді повідомили, що настав час спускатися і братися за процес самим. Звичайно, після такого повороту подій кілька аматорів потрапили у боротьбу за місце на шоу.

В результаті чорні фартухи отримали Ірина, Валерія, Ольга та Олександр. У ході останнього конкурсу Сашко не впорався із завданням і вилетів з проекту. Але варто відмітити, що далеко не всі глядачі погодилися з такою розстановкою сил та рішенням судів.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Хоча користувачі і погоджуються, що Олександр — далеко не найсильніший учасник, і все ж таки мріють побачити вилетівшою Ірину чи Валерію.

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція шоу була призупинена на деякий час. Даний крок був продиктований не тільки подіями в Україні, але й відсутністю інвесторів, завдяки яким шоу могло б зніматися надалі. Але вже через півроку продюсерам вдалося налагодити цей процес, вони відновили показ сезону, а також активно взялися за знімання нових випусків. Щоб не порушувати морально-етичну сторону питання так чи інакше випуски стосуються поточних подій в Україні, підкреслюючи своє шанобливе ставлення до аудиторії.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.