У Кароль новий роман? Відомі цікаві факти про особисте життя 38-річної поп-діви – так ховатися треба вміти

Український блогер Богдан Беспалов розповів цікаві факти з особистого життя 38-річної співачки Тіни Кароль. Вона майстерно приховує роман, зберігаючи в таємниці всі подробиці.

Блогер Богдан Беспалов у новому випуску своїх пліток доповів глядачам його YouTube-каналу, з ким зараз має романтичні стосунки українська артистка Тіна Кароль. Після смерті чоловіка Євгена Огіра співачка довго не могла оговтатися від пережитого, тому місце головного чоловіка у її житті зайняв єдиний син, всім відомий Веніамін Огір. Тож, довгий час виконавиця і не думала про когось іншого.

Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана Балана
Тіна Кароль та Веніамін Огір

Утім, за словами Богдана, наразі співачка закрутила роман зі своїм танцюристом Дмитром Жуком, який більше знайомий публіці з проєкту “Танці з зірками”. Беспалов доповів інформацію, посилаючись на розповідь, від близького оточення самого Дмитра. Каже, що в артиста танцювального шоу роман із самою Кароль.

Відомі цікаві факти про особисте життя 38-річної поп-діви

Беспалов запримітив, що танцівник знайшов собі впливову жінку з шоу-бізнесу, однак додав, стосунки з поп-дівою так і не допомогли в розвитку його кар’єри. Зауважує, що, скоріше за все, там немає нічого спільного зі щирим коханням, почуттями глибокої та серйозної закоханості. За думкою блогера, цей зв’язок, як кажуть, для здоров’я.

Тіна Кароль та Дмитро Жук на шоу "Танці з зірками"
Тіна Кароль та Дмитро Жук

Богдан зауважив, що співачці майстерно вдається приховувати своє особисте життя, тож в цьому питанні вона справжній суперагент. Блогер звернув увагу, як останнім часом змінюється образ та репертуар зірки. Тобто, якщо порівняти хіти артистки, наприклад, 5 років тому і зараз, то побачимо велику різницю.

Богдан висловився, мовляв, краще буде дивитися на новий кліп зірки “Не святі”, а не на сльози, драму, які, за словами блогера, його вимотали. Музична виконавиця справді тільки дивує шанувальників, оскільки в її образі тепер є і драма, і жіночність, і артистизм.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.