Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу – лікування повним ходом

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, бізнесвумен Катерина Репяхова розповіла про лікування 2-річного сина Михайла та що дає хлопчику нейрокорекція.

Катерина Репяхова неодноразово наголошувала шанувальникам, що син Михайло є сенсом її життя, тож дівчина намагається кожен новий день приносити хлопчику радісні миті дитинства. Утім, коли блогерка залишилася наодинці з хлопчиком, без допомоги зіркового чоловіка Віктора Павліка, розповіла, що стикнулася з втомою та вигоранням.

Катя Репяхова
Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу

Нещодавно дружина артиста показалася своїй аудиторії в соціальній мережі Instagram в пригніченому стан. Її очі були на мокрому місці, а сама знаменитість, імовірно, потребувала відпочинку. Блогерка поскаржилася на поганий моральний та фізичний стан, оскільки дитячий садок, походи на розвивальні заняття та носіння на руках хлопчика – все це лягло на плечі Каті. Утім, Репяхова завдячує своїй матусі за неабияку допомогу з дитиною під час відсутності чоловіка, адже без неї їй могло бути ще важче.

До слова, один з користувачів мережі поцікавився у блогерки, що саме дає нейрокорекція її 2-річному сину. За словами Катерини, заняття дозволяють Михайлу краще розуміти звернену до нього мову, усвідомлювати своє тіло, вимовляти перші звуки та слова й покращувати координацію.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу

Дружина співака не приховує, що син робить вже чималі результати від лікування, однак, як кожна любляча мама, має страх, що Михайло може не заговорити.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу

Нагадаємо, блогерка Катерина Репяхова розповіла про неочікуваний сюрприз від чоловіка Віктора Павліка. Цей подарунок виявився третім за останні вісім років. Подарував знаменитий артист своїй коханій срібну підвіску з кулоном у вигляді серця, в якому відображено символ нескінченності. Відкривши прикрасу, Катя насолоджується двома світлинами. На першому знімку постали тільки Павлік та Репяхова, а на другому подружжя вже з сином.

Подарунок Віктора Павліка Катерині Репяховій

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.