Олег Винник і Таюне чекають в Німеччині на дитину? Чому насправді зникли повелитель вовчиць та його дружина

Олег Винник зник з українського інформаційного поля 2 роки тому. Вже наприкінці 2021-го у артиста спостерігалися серйозні проблеми у кар'єрі.

Про те, що Олег Винник та його бек-вокалістка Таїсія Сватко одружені глядачі підозрювали дуже давно. Неможливо було не помітити ту неймовірну хімію, яка розгорталася між ними на сцені.

Здавалося, що вони просто створені одне для одно. І публіка не помилилася у своїх здогадках. Хоча повелитель вовчиць наважився зізнатися про це далеко не одразу.

Дружину Олега Винника Таюне запідозрили у вагітності

Історія кохання Олега Винника і Таюне
Дружину Олега Винника Таюне запідозрили у вагітності

Так, після 24 лютого Олег надовго зник з українського шоу-бізнесу. Коли навколо зірки піднявся небувалий скандал, лише тоді його юристи повідомили про те, що насправді він знаходиться в Німеччині, де нібито проходить лікування.

Тим не менш, діагноз зірки названий не був. І досі Олег не розповів, чим хворіє, що з’явилася гостра необхідність його перебування за кордоном. Але артист знайшов спосіб задобрити публіку, яка за цей час встигла достатньо охолонути до нього.

Так, Олег вперше зізнався, що насправді увесь цей час був одруженим, попри те, що роками спростовував новини про свій шлюб. І дійсно, його благовірною виявилася саме Таюне. У пари є син, який також проживає у Німеччині. Хлопця звуть Юліаном.

Як виглядає кохання всього життя Олега Винника
Дружину Олега Винника Таюне запідозрили у вагітності

І хоча Олега називають зрадником і далеко не кожна вовчиця вже чекає на нього вдома, нещодавно мережею поповзли чутки про те, що Таюне може бути вагітною. Звідки взялася дана інформація достеменно невідомо, адже артистка навіть ніде не світилася.

Однак, публікою створюються все нові і нові відео в яких обговорюється імовірне поповнення в сім’ї. Але коментатори ставляться до даної заяви з недовірою. Мовляв, невже так просто завагітніти в пʼятдесят років?

Дружину Олега Винника Таюне запідозрили у вагітності. Скріншот коментарів під публікацією про вагітність артистки

Бек-вокалістка звичайно поки що ніяк не коментує дані плітки, але якщо вони набуватимуть все більшого розголосу, то їй доведеться прокоментувати цю інформацію.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.