Пішли на все заради спадку: Регіна Тодоренко та її чоловік Топалов потрапили в гучний скандал через гроші

Знаменита російська телеведуча та співачка Регіна Тодоренко тривалий час замовчувала проблеми в сім'ї, але вони справжньою лавиною почали виходити назовні.

Популярне українське видання поспілкувалося з джерелами, близькими до знаменитої російської виконавиці українського походження Регіни Тодоренко, яка відмовилася підтримувати своїх співвітчизників після 24 лютого, а пізніше заявила, що пішла на це заради родини, і вони поділилися своїми спостереженнями щодо сімейного життя зірок.

Не так давно пара відсвяткувала річницю весілля і вже зараз відомо, що життя у знаменитостей складалося несолодко. Завдяки інформації від інсайдерів журналісти дізналися, що виявляється родина двох виконавців тримається абсолютно не на коханні.

Регіна Тодоренко та Влад Топалов потрапили в скандал

Стало відомо, що Регіна Тодоренко може втратити чоловіка
Регіна Тодоренко та Влад Топалов потрапили в скандал

Так, з’явилися дані, що шлюб та спадкоємці зовсім не цікавили Влада Топалова, в якого не так давно народився другий малюк, а наважився на такий крок він, щоб догодити отцю Михайлу Топалову родом із Харкова.

Джерела поділилися, що пан Михайло обіцяв синові спадок, якщо він створить сім’ю, але тепер обіцяє позбавити сина та онуків всього. Можливо це пов’язано з тим, що пара збиралася емігрувати ще 2 роки тому. Але інсайдери впевнені, що це пов’язане саме зі стилем життя Влада, а також невдоволеністю невісткою.

Влад Топалов заявив, що не розведеться з Тодоренко
Регіна Тодоренко та Влад Топалов потрапили в скандал

Примітно, що і раніше наближені до сім’ї Регіни Тодоренко люди повідомляли пресі про те, що співачка нібито зазнає серйозного тиску в родині і не може прийняти раціональне рішення саме через своїх дітей. Мовляв, забрати вона їх не зможе, а покинути не хоче. Зі свекром у зірки нібито відверто погані стосунки, він дозволяє собі негідні речі по відношенню до співачки і вона вимушена це терпіти.

При цьому неодноразово в мережі звучала думка про те, що Топалови в цілому не підтримують Україну. А Регіна неодноразово говорила про те, що обирає свою сім’ю, тобто приймає сторону чоловіка. Також ходили плітки про те, що Влад Топалов абсолютно не працює, чим серйозно гнівить свого батька та веде шкідливий образ життя.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?