Катерина Осадча має любовні стосунки з 43-річним імпозантним чиновником, і це не екс-чоловік Олег Поліщук

Стало відомо, що Юрій Горбунов набагато ближчий до елітних кіл, ніж може здаватися на перший погляд, хоча зірка і так завжди мав потужні зв'язки.

Як відомо, що має досвід життя політиком, адже у молодості вийшла заміж за Народного депутата України Олег Поліщука. Але цей союз протривав зовсім недовго. Телеведуча якось ділилися думками, що це сталося через величезну різницю у віці. Її очікування на рахунок шлюбу зовсім не справдилися, і в результаті пара прийняла рішення розлучитися.

Нині Олег займається бізнесом. Він вдало одружився, підтримує зв’язок з сім’єю колишньої дружини та сином Іллею. Юрій Горбунов якось розповідав, що вони регулярно бачиться. Здається це на днях народження матері Катерини.

Юрій Горбунов став чиновником

Як виглядає розкішна нерухомість Осадчої та Горбунова
Чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов став чиновником

Але як нещодавно виявилося, і сам Горбунов подався у чиновники. І він про це не поспішав повідомляти публіку, яка ще не відійшла від скандалу навколо його фільму та державного фінансування кінокартини.

І в цілому преса ділиться враженням, що в шоумена зʼявилися впливові недоброзичливці, які розкривають широкому загалу очі на все нові й нові досягнення ведучого. Цього разу мова зайшла про заробітки Юрія як члена Ради при Держкіно, сповіщають ЗМІ. Всього таких людей дев’ятеро. Саме вони займаються відбором стрічок, що претендують на фінансування. А ще мають відстежувати порядок витрат коштів. Звичайно, за це виплачуються гроші, тобто стипендії, і доволі немаленькі.

Юрій Горбунов не поспішає коментувати дану інформацію, і що цікаво, ще не так давно давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому щиро зізнався, що не збирається пов’язувати своє життя з даною сферою.

Нагадуємо, що після 24 лютого Катя Осадча змінила формат своєї журналістської діяльності і зараз займається пошуком зниклих. Зірка поки що не збирається повертатися до спілкування з зірками та скандальних інтерв’ю, а також зізналася, що давно мріяла змінити поле діяльності. За ці 2 роки їй вдалося провести багато розслідувань. Свого чоловіка Катерина підтримує, хоча публічно і не намагалася за нього вступатися.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?