Стало відомо, що пише Сніжана Єгорова своєму колишньому чоловікові з Туреччини: “Всі букви такі здоровенні”

Відомий український режисер Семен Горов зізнався, що не слідкує за своєю колишньою дружиною, проте Сніжана Єгорова час від часу шле йому гнівні послання.

Ще задовго до початку війни ім’я актриси та вдучої Сніжани Єгорової асоціювалося у багатьох більше зі скандалами, ніж із її професійною діяльністю. Її висловлювання щодо любові до путіна, а також проти українців викликали великий резонанс. Нині Єгорова разом із молодшими дітьми живе в Туреччині та продовжує поливати рідну країну брудом. Так, нещодавно її перший чоловік – відомий український режисер Семен Горов зізнався, що час від часу отримує  “гнівні” послання від екс дружини.

В інтерв’ю “Обозревателю” він розповів, що вже давно не стежить за життям колишньої, проте варто йому десь висловитися про неї, то відразу отримує від Єгорової повідомлення з претензіями. Зазвичай вона пише йому великими літерами.

Семен Горов
Семен Горов

“Усі літери такі здорові, що в мене погана українська мова і, мовляв, усі ми – взагалі ніхто, а вона – королівна”, – розповів Горов журналістам .

До речі, у полеміку він з нею не вступає, а просто бажає “здоров’я та щастя”. Режисер також згадав, що коли він жив у шлюбі зі Сніжаною, то вже тоді вони мали різні політичні погляди, але це здавалося йому нормальним, адже у країні демократія і кожен має право на свій голос. Однак те, що Сніжана каже зараз, за словами Горова, це “злочин”.

Сніжана Єгорова
Сніжана Єгорова

Також режисер сказав, що можливо Єгорова щиро вірить у те, що говорить, проте він припускає, що тут можуть бути замішані ще й гроші.

Нагадаємо, що у пари є двоє дорослих дочок – Стася та Олександра. Обидві зараз із сім’ями проживають у США. Старша повністю викреслила зі свого життя скандальну маму, а молодша Олександра продовжує з нею спілкуватися. Дівчина переїхала до Штатів у 2012 році, там вийшла заміж на американського музиканта Томмі Ейзнера та довгий час не приїжджала до України.

Семен Горов із колишньою дружиною та донькою Стасею
Семен Горов із колишньою дружиною та донькою Стасею

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.