Екс-чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов пояснив позицію Ані Лорак: “На очах відбувалося перевтілення”

Відомий режисер Семен Горов, який раніше багато працював з Ані Лорак та Таїсією Повалій, висловився про колишніх колег, які продовжують жити та працювати в росії.

Лютий 2022 став своєрідною перевіркою для багатьох українських зірок, які будували на той момент кар’єру в росії. Якщо хтось кинув усе і повернувся до рідної країни, то дехто спокійно продовжував працювати. Для них гроші виявилися важливішими за совість та честь.

Так, нещодавно відомий український режисер Семен Горов згадав про Ані Лорак та Таїсію Повалій, з якими йому доводилося колись багато працювати. В інтерв’ю “Обозревателю” він зізнався, що трансформація Короліни Куєк (справжнє ім’я співачки) відбувалася на його очах, вже тоді артистка негативно висловлювалася про Україну.

Семен Горов
Семен Горов

“У розмові з нею почав помічати, що постійно говорить не дуже добре про Україну та українську. Ось на очах відбувалося перевтілення”,- каже Горов.

Щодо Таїсії Повалій та її чоловіка-продюсера Ігоря Ліхути, то ця парочка, на думку режисера, просто піддалася пропаганді. Вже тоді більшу частину часу вони проводили у москві. Співачку часто запрошували виступити на концертах, присвячених державним святам, і робила вона це з великим задоволенням. Горов вважає, що імперські замашки просто влізли їм у голову та з’їли всю людяність, тому він не здивований, що сталося з Повалій та Ліхутою. Для них важливе значення мають тепер лише гроші та можливість наблизитися до влади, вважає режисер.

Семен Горов висловився про Ані Лорак та Повалій
Семен Горов висловився про Ані Лорак та Повалій

Горов впевнений, що Повалій щиро вірить у те, що каже:

“Там уже інше серце та інший мозок, якщо він залишився. А я не лікар-психіатр, щоби це дослідити”.

Нагадаємо, Таїсія Повалій неодноразово публічно висловлювалися проти України, а ось Ані Лорак вдалося мовчати цілий рік, але коли треба було випускати сольний концерт, артистка дала скандальне інтерв’ю, де намагалася всидіти на двох стільцях, проголосивши себе “голубом миру”. Вона всіляко уникала вимовити слово “війна”, називаючи її “ситуацією”, “тим, що трапилося” та іншими словами.

Семен Горов висловився про Ані Лорак та Повалій
Семен Горов висловився про Ані Лорак та Повалій

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.