Дочка Кузьми Скрябіна вразила зізнанням про хворобу та назвала діагноз: батько не хотів би цього для Барбари

Єдина дочка легендарного українського виконавця Андрія Кузьменка Барбара розповіла про те, що нещодавно захворіла та має ускладнення. Усі деталі в нашій статті.

Ні для кого не було секретом, що Андрій Кузьменко — ідеальний батько. Чоловік обожнював свою донечку Барбару, з якою намагався проводити якомога більше свого вільного часу. А цього часу було обмаль, і музикант навіть не здогадувався, що дуже скоро його спадкоємиця взагалі не матиме можливості прогулятися з ним чи добре посміятися. Андрій та Барбра були надзвичайно близькими. Співак пишався своєю донечкою, неодноразово представляв її пресі, прививав в їй творчий підхід до життя та віру у мрії.

Дочка Кузьми Скрябіна розповіла про хворобу та отримані ускладнення

Тож дівчина виросла не тільки красивою та розвинутою особистістю, але й зі стержнем всередині.

Дочка Кузьми Скрябіна розповіла про хворобу та отримані ускладнення

Своє життя вона вирішила пов’язати з медициною. Дівчина закінчила університет, а потім почала працювати косметологом. Неодноразово вона розповідала, що це рішення було прийнято на основі бажання допомагати іншим та власного досвіду, який включав боротьбу з акне.

Вона не є активною користувач кою соціальних мереж, але час від часу публікує контент, в якому йдеться про її життя поза рамками професійної діяльності. Наприклад, нещодавно вона розповіла, що виявляється захворіла на коронавірус, а у якості ускладнення отримала гайморит.

При цьому вона все одно прийшла на роботу. У кадрі Барбара показала свою руку з кавою, а Наталі можна побачити робочий комп’ютер.

Дочка Кузьми Скрябіна розповіла про хворобу та отримані ускладнення. Скріншот особистої сторінки дівчини

Нагадуємо, що Андрій Кузьменко загинув багато років тому в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Музикант повертався з концерту та не впорався з керуванням.

Його матір, а також бабуся Барбари пішла з життя 2023-го. У цей день уся мережа була наповнена публікаціями, в яких ішлося, що зіркова мама возз’єдналася зі своїм сином, за яким так тужила. Для всієї сім’ї це була величезна втрата, і впоратися з нею для усіх її членів було важко.

Схожі статті

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.