Після новини про розлучення Потап проміняв дружину Настю Каменських на іншу жінку та зізнався їй у коханні

Відомий український продюсер та виконавець Потап вперше за багато років записав дует не з дружиною Настею Каменських та образив контекстом композиції.

Впродовж 2 років в мережі активно поширюються чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа. Здавалося ще не так давно глядачі були вражені, побачивши їхні весільні фотографії. Не пройшло і декількох років, як мова йде про імовірне розставання.

Причин підозрювати пару у розладах в стосунках безліч: вони не проводять разом час, уникають створення спільного контенту, вони з’являються на людях разом.

Потап вперше за багато років записав дуетну пісню не з Настею Каменських

Потап вперше за багато років записав дуетну пісню не з Настею Каменських

А нещодавно стало відомо про нову дуетну пісню Олексія з іншою співачкою. Зірка вперше за багато років наважився на спільну композицію з артисткою не зі свого лейблу. І ба більше, пісня про кохання.

Виконавиця вже прокоментувала процес запису нової композиції та розповіла, що виявляється з Олексієм вона знайома давно. Тож співпраця виявилася легкою та плідною.

“Ми з Олексієм давно знайомі, дружимо сім’ями. Він надихає мене, як музикант і як продюсер. І ось я зважилася звернутися до нього за порадою, бо Олексій написав багато україномовних пісень і я розуміла, що він знається на музиці. Приїхала на студію. і це переросло в написання пісень, разом ми зробили кілька крутих треків, мабуть, пізніше, я теж поділюся ними…”, – зізналася у своєму коментарі артистка.

Окрім того, Олексій давно мав потребу у оновлення репертуару. Справа в тому, що останнім часом його сильно критикували за його пісні та неодноразово говорили, що його тексти на даний момент недоречні. Вочевидь, Олексій дослухався до своєї аудиторії і вирішив піти іншим шляхом: зірка обрав кохання у складні часи.

Дует сподівається на те, що їхні нове творіння знайде відгук у серцях багатьох українців, які зараз знаходяться у розлуці зі своїми половинками.

Нагадуємо, що на даний момент Настя Каменських також активно займається творчістю, але в ній все менше відчувається вплив Олексія, який раніше повністю займався кар’єрою артистки.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.