Було двоє, залишилась одна: екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус

Не встиг колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу пізнати щастя сімейного життя, як знову прийшла новина про його розлучення. В мережі вважають, що його шлюбу настав кінець.

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу залишався самотнім. Вже зовсім скоро в його житті з’явилася красуня Лілія Реус, яка так нагадувала колишню дружину бізнесмена зовнішнє. Жінок постійно порівнювали між собою але це дратувало усіх трьох.

2021-го підприємець зробив своїй дівчині пропозицію руки і серця. Сталося це в Туреччині після їхньої кризи у стосунках. А вже 2023-го влітку пара побралася. Після весілля сім’я рушила на батьківщину Мурата, взявши з собою маленьку дочку Лілії Олександру, а також дочку Мурата від Ані Лорак. Родина прекрасно провела час разом і здавалося, стала як ніколи близькою.

Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус

Як змінилося життя Лілії Налчаджиоглу з екс-чоловіком Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус

На день народження своєї падчерки Мурат зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в який сказав, що любить дівчинку усім серцем, завжди готовий підтримати її, прийти їй на допомогу та бути її справжньою сім’єю.

Але не пройшло і 4 місяців, як в мережі заговорили про розлучення пари. І підстави для цього виявилися доволі солідними: Лілія видалила з особистої сторінки статус дружини Налчаджиоглу, прибрала усі спільні фотографії з ним, а вже через декілька днів так само вчинив і бізнесмен, який, як виявилося взагалі був не в Україні. Тепер же їхні шляхи повністю розійшлися: Лілія опинилася разом з дочкою в Ірландії, і судячи з усього, взагалі не збирається повертатися.

Мурат Налчаджиоглу зі своєю дівчиною та названою донькою
Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус. Архівні скріншоти особистої сторінки Мурата

Мурат відмовляється коментувати своє особисте життя і наполегливо просить підписників не розпитувати його про те, що відбувається.

Втім, у аудиторії вже не залишається жодних сумнівів у правдивості новин. Тим паче, що Ані Лорак почала публічно підтримувати свого колишнього чоловіка та з’являється на його особистій сторінці регулярно.

Останні декілька тижнів бізнесмен провів у компанії своєї дочки Софії, яка змогла підняти йому настрій та підтримати батька у важкі часи.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.