У звичайному пуховику, чоботах та худі: Ольга Сумська вразила простотою повсякденного образу (ФОТО)

Це на сцені та світських тусовках Ольга Сумська виглядає як зірка, а в реальному житті її можна зустріти на вулиці та не впізнати, якщо не придивитися.

Популярна українська актриса Ольга Сумська давно веде сторінку в Instagram, де не лише реагує на події в країні, а й розповідає своїм шанувальникам про своє насичене життя – гастролі та вистави, благодійні заходи, в яких бере участь, а іноді ділиться кулінарними рецептами. Але найбільше популярністю користуються публікації, де артистка розповідає про своє особисте життя, а також демонструє своє вбрання.

Ольга Сумська у своєму Instagram
Ольга Сумська у своєму Instagram

Так, напередодні знаменитість оприлюднила фотографію, зроблену у центрі Києва. Біля меморіальної таблички акторові та режисерові Гнату Юре, яка висить на фасаді театру, зірка позувала у звичайних лосинах, в об’ємному худі з трендовим принтом, виконаною в техніці тай-дай та масивних черевиках. Особливу увагу привернув її пуховик яскраво-рожевого кольору.

Який пуховик обрала цього року 57-річна Ольга Сумська
Який пуховик обрала цього року 57-річна Ольга Сумська

Зазначимо, що в новому сезоні зимові пухові пальта-кокони зі спущеною лінією плечей та модним горизонтальним простроченням дуже популярні не лише серед молоді, а й модниць старшого віку. Вони легкі, зручні, не сковують рухів. Часто їх надягають із об’ємними костюмами або з худі-оверсайз, як зробила Ольга Сумська. Що стосується кольору, то тут вибір не обмежений. В цьому випадку актриса вибрала рожевий відтінок, який не лише додав до образу яскравих фарб, а й чудово підкреслить відтінок шкіри та волосся.

До речі, у повсякденному житті 57-річна Ольга Сумська любить носити одяг у молодіжному стилі. У її гардеробі часто можна зустріти кепки та толстовки, широкі спортивні штани та куртки. З взуття це зазвичай кросівки або черевики на комфортній підошві. На вулиці актрису можна не впізнати, якщо уважно не придивитися. Натомість на світських заходах Ольга Сумська виглядає як справжня зірка!

Ольга Сумська на світському заході
Ольга Сумська на світському заході

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.