Ілона Гвоздьова розкрила свою коронну родзинку у приготуванні борщу: український рецепт по-новому

Окрім танцювального таланту, хореографиня Ілона Гвоздьова може похизуватись своїми кулінарними здібностями. Днями зірка поділилась з шанувальниками власним секретом приготування смачного борщу.

Ілона Гвоздьова активно веде особистий фотоблог у Instagram, на сторінках її профілю можна знайти яскраві картинки з різноманітних заходів, танцювальні практики та інтерв’ю. Однак попри насичену публічну діяльність Гвоздьова не забуває приділяти час родині.

Нещодавно зірка завершила ремонт у своєму розкішному двоповерховому будинку, тож Instagram танцівниці наповнився новими сімейними знімками. У квітні, з нагоди чистого четверга зірка поділилась з аудиторією фотографіями з чоловіком Іваном та донькою Валерією, родина засвітила інтер’єр новенької кухні.

Секрет приготування смачного борщу від Ілони Гвоздьової
Секрет приготування смачного борщу від Ілони Гвоздьової

Знаменитість власноруч готує смаколики для найрідніших та часто ділиться результатами з підписниками. Влітку цього року Ілона продемонструвала процес приготування варення у Insta-storie. Гвоздьова показала, як вправно вміє закручувати банки на зиму. Також зірка не цурається роботи на городі:

“Все ж таки господиня вийшла з мене непогана! Чоловік голодним не залишиться точно. Огірків, помідорів і капусти наїмося вдосталь”, – йшлося в описі.

Секрет приготування смачного борщу від Ілони Гвоздьової
Секрет приготування смачного борщу від Ілони Гвоздьової

А днями хореографиня похизувалась борщем власного приготування. У дописі Гвоздьова поділилась актуальними новинами, розповіла про свою теперішню діяльність, а також порадила шанувальникам спробувати приготувати борщ скориставшись її секретиком.

“Я більше ніколи нічого не відкладаю на завтра, активно займаюсь волонтерством, опановую українську рідну мову та практикую англійську, втілюю в життя сміливі ідеї та проєкти, кожен день зізнаюсь у коханні своїй сімʼї, і намагаюсь жити в умовах які дає мені доля! А моя коронна родзинка у приготуванні борщу – це пекінська капуста, спробуйте і ви”

Аудиторія не залишила господиню без коментарів:

“Памʼятаю, як ти мене пригостила окрошкою на молоці, і відкрила рецепт. Відтоді, я готую лише таку окрошку собі і всій сімʼї. Жодного разу ще не було, щоб я їла окрошку та не згадала про тебе. Дякую тобі, Ілонка”, – пише Катерина Славська.

“Мабуть, дуже пекінський смак у борщу буде”

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.