Коханий Тіни Кароль кинув її та втік за кордон: 38-річну поп-діву проміняли на елітне життя не в Україні

Скандальний український блогер Богдан Беспалов поділився своєю інформацією на рахунок особистого життя Тіни Кароль та її стосунків з гітаристом Поповим.

Після смерті чоловіка Євгена Огіра Тіна Кароль не представила публіці жодного обранця. Протягом 10 років артистка, за офіційною версією, була абсолютно вільною. І тим не менш, їй приписували найрізноманітніші романи. Найпопулярніша версія — це її любовний зв’язок з олігархом Ігорем Коломойським, який, до речі, одружений та тривалий час перебував в Ізраїлі.

Багато шуму наробила піар – компанія телеканалу 1+1, завдяки якій публіка почала фантазувати на рахунок стосунків Тіни Кароль здано балансом. Втім, після завершення зйомок Володимир Завальнюк повідомив про те, що ніякого роману не було, а все було заплановане за для підняття рейтингів.

Коханий Тіни Кароль кинув її та втік за кордон

Тіна Кароль зачарувала новим образом у білому кольорі
Коханий Тіни Кароль кинув її та втік за кордон

Мали місце плітки про інтрижку артистки зі своїми піар-менеджером, гітаристом та танцівником. Скандальний блогер Богдан Беспалов нещодавно активно почав розвивати тему багаторічних стосунків поп-діви саме з Антоном Поповим.

І ба більше, нещодавно розповів про те, як їхній роман нібито завершився. За версією чоловіка, музикант покинув артистку після 24 лютого, спочатку він виїхав до Сполучених Штатів Америки, але потім опинився на території російської федерації.

Коханий Тіни Кароль кинув її та втік за кордон

“Цікаво, чим Попов там займається? Робота, просто “подорож”, або, може, щось інше? Але цікаво виходить: українець, який мовчить і геолокація в країні боліт”, – говорить Беспалов.

А зараз його місцеположення визначити неможливо, адже він приховав його у налаштуваннях свого акаунту в соціальній мережі Instagram.

Сама Тіна жодного разу не прокоментувала свій імовірний зв’язок з колишнім підопічним, але активно світиться у компанії Дмитра Жука і навіть була спіймана журналістами під час прогулянки з ним під руку.

Раніше Богдан Беспалов повідомив, що Кароль перебувала у стосунках з Поповим. Їх бачили з Антоном Поповим на одному з курортів в Карпатах. Вони жили в будиночку скандинавського стилю з однією спальнею.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.