А Бджілка то вже жу-жу: Гросу ризикнула і показала, те, що так давно від неї чекали – шуба явно була зайвою

Кар'єра Аліни Гросу починалася зі смішної бджілки. Пройшло багато років, а артистці, як і раніше, згадують її дитячий образ, тільки тепер "бджілка" вже виглядає інакше.

Вперше українська співачка Аліна Гросу вийшла на сцену у 4 роки. Потім з’явився знаменитий кліп, де юна артистка зі смішними кучерями співає милу пісеньку в образі бджілки. З того часу минуло 24 роки. Аліна вже встигла побудувати кар’єру, вийти заміж, розлучитися, переїхати до США, зустріти там нове кохання, а їй досі згадують її дитячий образ.

Аліна Гросу в кліпі Бджілка
Аліна Гросу в кліпі Бджілка

Так, напередодні популярна співачка вирішила порадувати своїх шанувальників та оприлюднила у своєму Instagram серію яскравих фотографій, на яких позувала у білизні та шубі. Доповнили образ перуки з довгим хвостом та яскравий макіяж.

Аліна Гросу спантеличила новими фото
Аліна Гросу спантеличила новими фото

Аліна зізналася, що свідомо пішла на ризик, щоб знову почути коментарі із серії – “навіщо знову” та “більше нічого показати”.

Вже наступним постом зірка оприлюднила кадри із самого процесу зйомки.

“Бджілка ч-тач-та-ра-ра”, – коротко підписала відео Гросу.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Як і передбачала артистка, деякі були негативними:

“Аліна без образ, але ви самі говорили у запитання-відповідь що це інстаграм, а не фільми для дорослих, і не кажіть, будь ласка, що ви цього не пам’ятаєте! Ви дуже гарна, я на вас навіть підписана, і пісні теж дуже гарні, але такі публікації — це перебір…”, – написала одна із шанувальниць.

Проте, більшість її аудитори були у захваті. Хтось навіть збирався поставити знімки з Гросу у рамку:

“Ось воно….цього я чекала кілька років… це найкраще що я бачила…ну просто…немає слів… роздрукувала поставила в рамку”, “Красива і фігура бомба”, “Дуже сміливо”, “Вау. ви неймовірна і гарна”,- писали в Мережі. А що ти скажеш з цього приводу?

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.