Як виглядають усі діти та онуки Ніни Матвієнко: одна з наймолодших стала її тезкою з народження

Легендарна співачка Ніна Матвієнко була багатодітною матір'ю. Якщо про молодшу доньку артистки, Тоню, знає вся мало не вся Україна, то її старші сини надали перевагу тихому непублічному життю.

Старший син Ніни Матвієнко

Первісток народної артистки з’явився на світ у 1973 році, через 2 роки після того, як жінка одружилась з художником Петром Гончарем. При народженні старшого сина назвали Іваном, проте у 2005 році чоловік постригся у ченці, тож тепер його ім’я звучить як Януарій.

Протягом 12 років Гончар служив у Бахчисарайському Свято-Успенському монастирі Моспатріархату, однак після окупації Криму Росією чітко заявив про свою позицію та переїхав до Ніжина. Наразі тут він винаймає квартиру із ще одним ченцем та має сан ієродиякона церкви Івана Богослова ПЦУ. Януарій займається іконописом та розписує помешкання, таким чином чоловік заробляє на життя.

Як виглядають усі діти і онуки Ніни Матвієнко: схожі як дві краплі води
Як виглядають усі діти і онуки Ніни Матвієнко: схожі як дві краплі води

Середній син Ніни Матвієнко

Середній син Ніни Матвієнко та Петра Гончара, Андрій, успадкував від талановитих батьків пристрасть до творчості. Чоловік став художником та іконописцем, а свою найвпізнаванішу роботу написав у 23 роки – картина “Григорій Сковорода”.

Як виглядають усі діти і онуки Ніни Матвієнко: схожі як дві краплі води
Як виглядають усі діти і онуки Ніни Матвієнко: схожі як дві краплі води

Молодша донька Ніни Матвієнко

42-річна виконавиця Тоня Матвієнко пішла стопами своєї матері. Співати дівчина почала ще змалечку, брала участь у пісенних заходах, а вже у 2007-му році дебютувала з власним синглом “Чи не метелиця лугом стелиться” як сольна виконавиця. Всеукраїнську впізнаваність Антоніна здобула завдяки участі в співочому талант-шоу “Голос країни”.

Старша онучка Ніни Матвієнко

Також Ніна Митрофанівна була щасливою бабусею. Як розповідала сама артистка, для неї це статус був особливим. Вперше Тоня Матвієнко завагітніла у 16 років, за словами співачки, тоді підтримку вона знаходила лише в батьках, адже нерідко чула недоречні висловлювання у свою адресу від сторонніх людей. Також випробуванням стала й матерільна скрута.

“Уляна мені важко далася, я думала, що в мене поїде дах”, – пригадує артистка період після народження старшої доньки.

Як виглядають усі діти і онуки Ніни Матвієнко: схожі як дві краплі води
Як виглядають усі діти і онуки Ніни Матвієнко: схожі як дві краплі води

Наразі 25-річна Уляна живе в Україні, хоч від початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном. На відміну від зіркової матусі, дівчина уникає публічності.

Молодша онучка Ніни Матвієнко

У 2017 році Антоніна одружилась зі своїм колегою, співаком Арсеном Мірзояном. Подружжя виховує спільну донечку, яку назвали на честь відомої бабусі. У своєму Instagram Тоня час від часу публікує світлини 7-річної Ніни, а в коментарях шанувальники постійно помічають схожість онучки та бабусі.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.