Оля Полякова розповіла про розлучення після 18 років шлюбу і зізналася, кому дістанеться їхній розкішний дім

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, чи розлучається зі своїм чоловіком Вадимом, а також зізналася, як вони будуть ділити нерухомість у випадку розставання.

Впродовж декількох років мережею активно поширюються чутки про розлучення Олі Полякової з бізнесменом Вадимом Буряковським. Спочатку вони народилися в результаті зізнання артистки, що вона декілька разів дуже хотіла порвати зі своїм обранцем і навіть сідала з ним за стіл, щоб обговорити наступні кроки для розірвання шлюбу.

Однак після повернення Полякової із евакуації вона заговорила про те, що хтось навмисно поширює плітки, і ця людина, імовірно, з її оточення.

Оля Полякова розповіла про розлучення

Чоловіка Олі Полякової застукали з іншою жінкою
Оля Полякова розповіла про розлучення

На щастя, зірка не збирається руйнувати свою сім’ю, і попри те, що вона так само зіштовхується з рядом проблем у стосунках та кризами, так просто не здається.

Варто відмітити, що Оля має план, якому буде слідувати, якщо все ж таки стосунки з Вадимом закінчаться. Артистка все придумала. На неї оформлена частина нерухомості, та й заміський будинок, який вона проектувала та будувала усі ці роки Вадим неодноразово захотів віддати їй у випадку, якщо зірка захоче піти з сім’ї.

“Не хочу ділити свій будинок. Тому що це складна структура, – зізналася Полякова. – Ми коли лаємося, починаємо говорити: “Давай розлучимося”. Кажу: “Давай! Що робитимемо? Давай сядемо і домовимося, як ми розлучатимемося”. У підсумку він мені каже: “Я піду і залишу тобі все”. Я одразу кажу: “Як можна кинути таку святу людину?”

Ба більше, декілька років тому співачка у своєму коментарі також зізналася, що забезпечила собі безбідне майбутнє у будь-якому з випадків. Вона порадила іншим жінкам подбати про себе у шлюбі на випадок, якщо союз не витримає та зруйнується. Мовляв, є діти і про них треба дбати.

Нагадуємо, що для Олі Полякової це перший шлюб. Свого часу зірка стала коханкою бізнесмена, але одразу ж почала вимагати від нього розлучення з дружиною. Вадим зробив вибір на користь молодої обраниці, а вже через рік вона подарувала йому первістка. Станом на 2023-й пара разом вже 20 років.

Схожі статті

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.