У сукні-кімоно і з новою зачіскою: Мозгова засвітилася на світській тусовці в компанії імпозантного чоловіка

Останнім часом продюсер Олена Мозгова дуже рідко з'являється на публіці. У мікроблозі зірки зникли фото зі світських тусовок, а також знімки з молодим чоловіком - співаком Девідом Аксельродом.

Відома в Україні продюсерка Олена Мозгова – активний користувач Мережі. Вона має сторінку в Instagram, проте зірка практично не користується їй, основний її майданчик – це профіль у Facebook, де вона висвітлює останні новини, розповідає про благодійні проєкти, в яких бере участь, висловлюється на злободенні теми, а також трохи ділиться особистим. Іноді знаменитість постить рецепти, а також свої ретро-фотографії.

Зазначимо, що останнім часом зі сторінки Мозгової зникли знімки зі світських тусовок, а також спільні кадри з молодим чоловіком – співаком Володимиром Ткаченком, який виступає під гучним псевдонімом – Девід Аксельрод.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод
Олена Мозгова та Девід Аксельрод

А днями вперше за довгий час Олена вийшла у світ. Продюсерка з’явилася на святкуванні ювілею своєї колеги – Нонни Кондрашової. На фото, яким вона люб’язно поділилася у Facebook, 49-річна Мозгова позувала разом з імпозантним чоловіком в елегантному костюмі. На ній була ефектна сукня-кімоно чорного кольору, розшита величезними квітами. Волосся було гладко зачесане назад, на обличчі – макіяж з акцентом на очах. В руках в Олени був келих із шампанським.

“Нонік, дякую за чудовий вечір, який подарував зустріч із друзями, яких я не бачила вічність”,- підписала знімок Мозгова.

Олена Мозгова засвітилася на світській тусовці
Олена Мозгова засвітилася на світській тусовці

У Мережі відразу з’явилися коментарі, в яких відзначили оригінальний образ Олени.

“Влюбилася в японські кімоно. вони такі зручні і розкішні одночасно”, – коментувала Мозгова.

Коли одна з шанувальниць поцікавилася до Мозгової, де вона набула такої краси, то із задоволенням “здала точку”, правда в особистих повідомленнях.

Зазначимо, що на заході Мозгова була без чоловіка. Де в цей час був Девід Аксельрод невідомо. Нагадаємо, що Олена Мозгова 8 років живе у щасливому шлюбі зі співаком Володимиром Ткаченком, який на 10 років її молодший. Пара виховує спільну дочку Соломію. Дівчинці цього року виповнилося 8 років.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.