“Не було, де ночувати”: Огнєвіч повідомила, що ледь не залишилася без даху над головою – історія знайома

Українська співачка Злата Огнєвіч повністю занурилася в активний творчий графік та ледь не залишилася без даху над головою. Всі подробиці в нашому матеріалі.

Виконавиця після участі в проєкті “Холостячка” та розриву з переможцем шоу Андрієм Задворним, не могла довго оговтатися, а тим більш ще когось підпустити до свого серця. Прем’єра пісні “Віддаю” стала для зірки початком нового життя, оскільки повідомила, що її відвертий танець в кліпі – прояв почуттів, а сама музична робота – зізнання.

Хто ж зміг наново пробудити кохання в артистки – невідомо, однак помітно, що знаменитість стала більш відвертою та сміливішою. Тож, кохання змінило Злату, а разом з нею зазнала змін і її творчість.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Огнєвіч повідомила, що ледь не залишилася без даху над головою

Нещодавно відома співачка Злата Огнєвіч приголомшила розповіддю після закінчення свого робочого дня. Артистка ледь не залишилися без даху над головою. Вона активно працювала, потім поспішила додому та не помітила, як забула ключі від квартири на робочому місці.

Наближалася комендантська година, тож водії не погоджувалися відвезти Злату назад до студії, де вона творила. За її думкою, причина, чому таке могло з нею трапитися криється у втомі, адже вона здатна відключати мозок.

Після цієї неприємної ситуації, артистка оселилася в готелі, до якого встигла забігти за хвилину до початку комендантської години. Утім, виконавиця переконує, що треба у всьому шукати хороше. Основний позитивний момент – ключі від своєї домівки Злата не загубила, а просто забула в студії.

“5 хвилин тому мені не було, де ночувати. Життя – це рок-н-рол. Я не вдома, і навіть не у друзів… Сиджу в готелі, встигла за хвилину до початку комендантської години. Я упевнена, це трапилося через те, що втома – відключає мозок. Ключі я не загубила, на щастя. Я залишила їх в студії, де працювала”, – розповіла  співачка.

Огнєвіч повідомила, що ледь не залишилася без даху над головою
Огнєвіч повідомила, що ледь не залишилася без даху над головою

Яка б негативна ситуація нас не спіткала, варто взяти її до уваги, пропрацювати на майбутнє та намагатися давати своєму мозку повноцінний відпочинок.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?