Дружина Павліка показала фігуру після того, як з’їла величезний бургер: весільна сукня тріщить по швах

Дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова серйозно взялася за свою зовнішність. Спочатку змінила носа, потім уколола ботокс, а тепер збирається вдосконалити фігуру. Чи є результат?

Блогерка та засновниця дитячого бренду одягу 29-річна Катерина Репяхова, яка є четвертою дружиною співака Віктора Павліка, за останній рік серйозно взялася за “апгрейд” своєї зовнішності. Спочатку дівчина виправила ніс та підборіддя у пластичного хірурга, потім зробила уколи краси – косметолог підкачала їй губи та “поставила” ботокс у лобову та міжбрівну частину обличчя. А тепер мета Катерини – зробити собі ідеальну фігуру.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

Ось уже кілька місяців дружина Павліка регулярно займається плаванням та силовими тренуваннями у залі, про що постійно розповідає у мікроблозі, проте, як стверджує Репяхова, до кінцевого результату їй ще далеко. Найбільше її турбують “боки та живіт”.

“Зараз моя ціль позбавитися боків, животика. А це можливе лише через харчування. Планую більше про це дізнатися, а то їм що попало”, – зізналася Катерина і вирушила у МакДональдз.

Вже пізніше в Інстасторіз вона оприлюднила фотографію, де їсть величезний бургер.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

“Ось так я, напевно, ніколи не позбавлюся боків. Треба мені пошукати якісне навчання про харчування, щоб працювати над цим у комплексі”, – підписала знімок Репяхова.

Далі дівчина оприлюднила ретро-фото, зроблене в момент примірки весільного вбрання. У кадрі дружина Павліка в сукні з довгим шлейфом, що ідеально підкреслює форми.

“У свою весільну сукню не влізу. А треба після перемоги”, – зізнається Катерина.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

До речі, Віктор Павлік та Катерина Репяхова розписалися в РАГСі у травні 2020 року, проте пишного весілля у пари так і не було. Спочатку вони переносили її через пандемію, а потім почалася війна.

Нагадаємо, що напередодні у спілкуванні з шанувальниками, блогерка  показала свою “фігуру-мрії”. А також поділилася знімками, на яких продемонструвала, як виглядала до пологів у 2020 році.

Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою
Молода дружина Павліка Репяхова незадоволена фігурою

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.