Зірка серіалу “Жіночий лікар” Олексій Нагрудний вдруге стане батьком: знову молодий татко у 49 років (ФОТО)

Знаменитий український актор Олексій Нагрудний та його дружина повідомили, що вдруге стануть батьками. Деталі щасливої події дізнайтеся у нашому матеріалі.

Досить невелика частина зірок наважується повідомляти про майбутнє поповнення в родині одразу після отримання щасливої звістки. На дане рішення впливає велика кількість факторів. І все ж таки знаменитості здебільшого намагаються впевнитися у тому, що дитина повністю здорова та дочекатися моменту, коли уся небезпека для здоров’я мами та малюка буде позаду, і лише після цього розповідають про те важливу подію.

Але з появою соціальних мереж приховувати свій стан стає дедалі важче. Знаменитості здебільшого вдаються до інструментів фотошопу, або взагалі зникають з інформаційного простору. Так чи інакше, глядачі здогадуються про те, що відбувається в їхньому житті і часто вгадують про особливий стан зіркових матусь.

В свою чергу знамениті татусі взагалі полюбляють повідомляти про народження дитини по факту, після появи малюка на світ. Але зірка популярного українського серіалу “Жіночий лікар” вирішив, що необхідно ощасливити фанатів чудовою звісткою.

Олексій Нагрудний вдруге стане батьком

Олексій Нагрудний вдруге стане батьком

Про це зірка розповів розповів в інтерв’ю для рубрики “ЖВЛ представляє”, що виходить у “Сніданку з 1+1”, поділившись, як саме розвивалися події.

За словами зірки, прямо під час зйомок серіалу він ледь не видав себе з головою, одразу визначивши термін вагітності на моніторі приладу УЗД. Втім, Олексію вдалося зберегти своє щастя ц таємниці і не видати себе перед колегами.

Олексій Нагрудний вдруге стане батьком

“Ніхто не знав, звичайно, ми нікому не розповідали. Наш синочок народиться вже у січні, так вийшло, що у нас всі січневі. Ім’я ми вже давно придумали, у нас буде Євгеній Олексійович”, – вразив зізнанням актор. 

Зіркова пара знаходиться на 7-му місяці вагітності і вже продемонструвала розкішні фотографії з фотосесії для вагітних, на яких актор ніжно цілує животик своєї коханої, а вона тримає в руках квіти. Для пари це буде вже друга дитина.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.