Ірина Білик зізналася про стосунки з чоловіком, який зробив їй пропозицію: “Мій чоловік і наречений!”

Нещодавно Ірина Білик отримала пропозицію руки і серця, яка прозвучала під час її концерту у Львові. Артистка вперше розповіла, що це за чоловік.

Декілька років тому Ірина Білик повідомила про розлучення з Асланом Ахмадовим. Пара прожила разом 10 років і навіть стала батьками. Однак, після початку пандемії в стосунках пари все різко змінилося. Чоловік залишався в москві і не хотів приїжджати до України. Врешті-решт, артистка зрозуміла, що необхідно розривати взаємини, адже вони зайшли в глухий кут.

Ірина Білик зізналася про стосунки з чоловіком, який зробив їй пропозицію

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов не може забути Людмилу Гурченко
Ірина Білик зізналася про стосунки з чоловіком, який зробив їй пропозицію

Але після розлучення Ірина Білик не вішала носа і одразу ж заявила, що має намір вийти заміж ще раз. Свого майбутнього чоловіка вона, мовляв, ще не зустріла, але впевнена, що все попереду.

І от днями зірка отримала пропозицію руки і серця під час її концерту у Львові. Ірина відмовила чоловіку, посилаючись на неможливість їхніх стосунків через те, що вони погано знайомі. Але завоювати увагу співачки йому все ж таки вдалося. Виявляється, вони підтримують зв’язок та впізнають одне одного краще.

Білик в ефірі “Мелодія FM” зізналася, що молодого чоловіка звуть Миколою. Він є власником салону краси в Тернополі. Звідти він і родом.

“Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюся від спілкування, кави. Для се**у – ми незнайомі. Мені ще потрібно місяць-два з ним розмовляти і пити каву. Довго”

При цьому виконавиця вирішила не просто залишити обручку, яку отримала від Миколи, але і не знімати її. Вся справа в тому, що на ній є напис, який надає прикрасі великої символічності.

“Я вирішила, що якщо я зараз вільна, у мене нікого немає, то нехай у мене буде чоловік, ну хоч один з шанувальників! Миколо, мій чоловік і наречений, привіт!”

Нагадуємо, що останнім часом мережею ходили чутки про роман Ірина Білик з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком. Сам телеведучий неодноразово говорив про те, що хоче повернути співачку, але вона йому відмовляє.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.