Юлія Саніна висловилася про ймовірне повернення Олега Винника до України з Німеччини: “Ось що я скажу”

Співачка Юлія Саніна публічно заговорила про можливе повернення Олега Винника до України. Про це у зірки поцікавився шеф-кухар Євген Клопотенко під час знімань спільного епізоду кулінарного шоу.

Де зараз Олег Винник

Від початку повномасштабного вторгнення, відомий український співак Олег Винник залишався у тіні. Чоловік виїхав за кордон, а саме до Берліну, адже має німецьке громадянство. Вперше виконавиць нагадав про себе влітку цього року. Винник з’явився у YouTube-проєкті “КРП” та дав інтерв’ю, в якому розкрив справжню причину свого зникнення.

Юлія Саніна висловилась про повернення Олега Винника до України
Юлія Саніна висловилась про повернення Олега Винника до України

За словами Винника, в Німеччині він проходить лікування, бо має рідкісне захворювання. Про деталі свого діагнозу співак не розповідав, але заявив, що перші прояви хвороби з’явились ще кілька років тому, саме через це він був вимушений скасовувати турові концерти.

Також Винник виправдав своє мовчання конфліктом з експродюсером Олександром Горбенком. Як заявив повелитель вовчиць, не може користуватись своїми офіційними профілями у соцмережах, бо Горбенко всіляко намагається обмежити до них доступ.

Юлія Саніна висловилась про повернення Олега Винника до України
Юлія Саніна висловилась про повернення Олега Винника до України

У 2022 році Винник створив власний благодійний фонд “Вовчиця” та працює із запитами військових, проте продовжує отримувати хейт від коментаторів в Мережі.

Юлія Саніна про Олега Винника

Днями українська співачка Юлія Саніна завітала на проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Кожен епізод шоу “Пекельні борошна” Клопотенко знімає разом із зірковими гостями. Знаменитості готують, демонструють шанувальникам цікаві взаємодії, а також обговорюють актуальні теми.

Кулінар поцікавився, що Саніна думає про свого колегу Олега Винника. Чи приймуть українці співака, якщо той повернеться на Батьківщину? Подейкують, що він планує влаштувати концертний тур, однак користувачі Мережі продовжують критикувати виїзд артиста за кордон.

Юлія Саніна висловилась про повернення Олега Винника до України
Юлія Саніна висловилась про повернення Олега Винника до України

Фронтвумен гурту The Hardkiss відверто зізналась, що й гадки не має, як аудиторія сприйме повернення Винника, проте додала, що люди схильні не пробачати помилки.

“Хтось вчинив не так, сказав не так, підібрав неправильні слова, дав не так інтерв’ю. Люди не пробачають, вони бачать це. Вони бачать неправду, нещирість, зрадливість. Виконавці просто – вони ж на виду. І так легко хейтити виконавців”, – прокоментувала Юлія Саніна.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.