Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару розповіла історію знайомства з британським коханим: скоро і весілля

Українська акторка Ірина Сопонару пригадала історію знайомства з майбутнім чоловіком, британцем Рісом. Своїми спогадами зірка вирішила поділитися із шанувальниками.

У травні цього року актриса гумористичного жанру Ірина Сопонару поділилася радісною звісткою. Коханий знаменитості зробив довгоочікувану пропозицію руки та серця. Вона оприлюднила фото розкішної каблучки, підтвердивши, що тепер вони з британцем Рісом офіційно заручені.

Згодом у спілкуванні зі своєю аудиторією в соціальній мережі Instagram акторка розсекретила, коли з бойфрендом хоче зіграти весілля. За словами Ірини, узаконити їхні стосунки шлюбом планують у травні 2024 року.

Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару планує весілля
Ірина Сопонару розповіла історію знайомства з британським коханим

До слова, гумористка Ірина Сопонару у своєму блозі соціальної мережі Instagram вирішила поностальгувати та пригадати історію знайомства з майбутнім чоловіком Рісом. Пара познайомилася у травні 2021 року. Спочатку вони побачили одне одного в популярному, на той момент, закладі. Потім британець підійшов познайомитися з дівчиною, а далі в ході розмови майбутні закохані обмінялися своїми сторінками в Instagram.

Так, зірка “Жіночого Кварталу” не приховує, що повномасштабне вторгнення росії в Україну докорінно змінило їхнє звичне життя. Виїзд з країни, потім депресія, відчай, біль, страх та багато сліз. Однак після повернення в Україну пара почала поступово повертатися до буденності, радіти, вірити в краще, мріяти та боротися.

“Ми поступово відновлювалися, намагалися жити, радіти, мріяти, вірити, боротися. Відчуття величезної гордості бути українкою та підтримка коханого. І всього лише через півтори роки після знайомства – заручини”, – розповіла Сопонару.

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.