Оля Полякова розповіла, що її чоловік Буряковський думає про зовнішність Маші Єфросиніної: “Мій Вадік казав”

Українська співачка Оля Полякова відверто розповіла, що думає її чоловік Вадим Буряковський про зовнішність подруги, відомої телеведучої Маші Єфросиніної.

У новому випуску розважального шоу “Дорослі дівчата”, яке глядачі побачили 21 листопада на YouTube-каналі Єфросиніної, артистка Оля Полякова розповіла, що думає чоловік Буряковський з приводу зовнішності її подруги та співведучої проєкту.

Асистентка поцікавилася у ведучих, що робити, коли чоловік каже, що ви маєте гарну подругу. Саме на це питання співачка Оля Полякова відповіла, що її Вадим особисто казав їй, що вважає Машу Єфросиніну красивою жінкою.

Оля Полякова розповіла, що її чоловік Буряковський думає про зовнішність Маші Єфросиніної

Оля Полякова своєю відповіддю переконала глядачів, що ставиться до цього абсолютно спокійно. Утім, сама Єфросиніна зізналася, що її реакція залежатиме від інтонації чоловіка, з якою цю інформацію буде викладено. Однак потім додала, що взагалі не уявляє, аби чоловік їй таке сказав.

Громадська діячка та ведуча Маша Єфросиніна не приховує, що кожного разу, коли чоловік Тимур Хромаєв повертається додому з фронту, то дуже з ним свариться. Доходить до того, що подружжя починає серйозно обговорювати тему розлучення. Проте, попри такі заяви, вона боїться його втратити та постійно за нього хвилюється.

Маша Єфросиніна та її чоловік Сурат Хромаєв
Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв

Співачка Оля Полякова каже, що одного разу при сварці з чоловіком вони теж обговорювали тему розлучення. Тож, коли артистка поцікавилася у коханого, як будуть ділити свій будинок, бізнесмен Буряковський сказав, що залишить їй все. Після почутих слів, вона збагнула, що насправді не хоче розлучатися. Також Маші Єфросиніній Полякова з усмішкою зазначила, що чоловік їй дуже дорогий.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.