“Нащо я це роблю?”: Ірина Горова розсекретила реальну причину свого схуднення – показує Потапу, кого втратив

Українська продюсерка Ірина Горова розсекретила реальну причину свого активного схуднення. Жінка прагне змінити свої багаторічні шкідливі звички не на декілька тижнів, а на все життя.

У новому дописі в соціальній мережі Instagram колишня дружина автора та виконавця пісень Олексія Потапенка Ірина Горова розповіла детальніше про своє схуднення та основну мету, яку поставила перед собою.

За словами продюсерки, її ціль не -4 кілограми. Насправді ж мета дещо глибша, оскільки передбачає зміну підходів до турботи про своє тіло зсередини та ззовні, трансформацію власної свідомості, а також зміну багаторічних харчових звичок не на 8 тижнів схуднення, а на все життя.

Ірина Горова відверто про нові стосунки і нове життя
Ірина Горова розсекретила реальну причину свого схуднення

Утім, за переконаннями самої Ірини, вона не робот, тому іноді зможе ласувати улюбленою шкідливою їжею за однієї умови. Перед цим варто випити літр води, і у 85% випадків це справді спрацьовує, адже потім всіх цих смаколиків вже й не так хочеться.

“Звичайно, я не робот і буду інколи балувати себе і смаженою картоплею, і бургерами, і він*шком, але завжди буду пам’ятати правило: перед тим, як з’їсти щось не хелсі – випий літр води. І, як показує практика, у 85% випадках вже й не так після цього хочеться”, – зізналася Ірина.

Колишній чоловік Ірини Горової Потап з нинішньою дружиною, українською співачкою Настею Каменських стикнулися з чутками про її вагітність. Річ у тім, що виконавиця то набирала вагу, то стрімко худла, тому провокувала тему їхнього з чоловіком майбутнього поповнення.

Настя Каменських дала публіці офіційні спростування пліткам, мовляв, на появу первістка не чекає, хоча і дуже цього хоче. Наразі вона активно займається спортом та скине вагу, коли вважатиме це за потрібне. Варто зауважити, що Ірина Горова та Олексій Потапенко мають спільного сина Андрія, який з’явився на світ у 2008 році.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.