Микола Тищенко розлучається з дружиною Барановською після 7 років шлюбу: з ким залишиться маленький син?

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Микола Тищенко розлучається зі своєю дружиною Аллою Барановською, з якою ще не так давно був щасливий.

Не було жодного натяку на те, що модель Алла Барановська та Микола Тищенко збираються розлучатися. Ще рік тому жінка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнавалася про те, яка вона щаслива, а також усіма можливими силами намагалася виправдати свого чоловіка, якого у суспільстві звинувачували у ряді недостойних вчинків з морально-етичної точки зору і навіть з точки зору законодавства.

Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення

Дружина Тищенка показала свою вагітність
Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення

Дівчина, безумовно, активно вела особисту сторінку на соціальній мережі Instagram, адже мала для цього усі можливості, і також активно відповідала на питання про свій шлюб та плани на майбутнє.

Зокрема вона постійно говорила про імовірне народження другої дитини. Нагадуємо, що у пари підростає і спільний син. Алла зізнавалася, що постійно отримує запитання подібного роду, задумується про поповнення в сім’ї, але сильно шкодую, що не наважилася на це раніше. Хтоб міг подумати, що врешті-решт з’явиться новина про розлучення пари.

Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення

14 листопада 2023 року Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу. Інформація про це оприлюднена на порталі Судова влади України, – повідомляє Bihus.Info. 20 листопада 2023 рооку Оболонський районний суд Києва відкрив відповідне провадження. Пара одружилася у 2016-му році. Тобто у шлюбі вона перебуває 7 років. Хто отримає опікунство над дитиною поки що невідомо, як і причина розлучення. Цілком імовірно, що пара не збиралася повідомляти про розрив, але правда вийшла назовні доволі неочікувано.

Нагадуємо, що перед тим, як Микола Тищенко зайнявся політикою, то переоформив велику частку свого бізнесу на дружину. Відтак Алла Барановська є власницею ресторанів, а також тримає мережу салонів краси.

Поки що жодних коментарів від зіркового подружжя не надходить. Журналісти повідомляють, що звернулися до Алли та Миколи, але зворотнього зв’язку немає.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?