Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим знайшла, за що йому подякувати: високі стосунки

Українська фітнес-тренерка Марина Боржемська після непросто розлучення з відомим боксером В'ячеславом Узелковим знайшла, за що йому публічно подякувати.

Розлучення колишнього подружжя Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова стало повною несподіванкою серед пересічних громадян. У 2018 році пара повідомила публіці, що офіційно розлучається після 20 років шлюбу.

За словами Марини, вона пішла від чоловіка після великої сварки, збагнувши, що не може більше перебувати з ним в одному приміщенні. В’ячеслав Узелков намагався зустрітися з колишньою дружиною наодинці. Утім, Марина не хотіла цього, оскільки його боялася.

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим знайшла, за що йому подякувати

У розмові з журналістами Марина Боржемська, попри важке розлучення, знайшла, за що подякувати колишньому чоловіку. Спортсменка не підтримує комунікацію з Узелковим. Проте публічно висловила слова вдячності Славі за двох прекрасних дітей – сина Роберта та доньку Олівію.

Тренерка підкреслила, що ексчоловік не бере участі у вихованні нащадків і не фігурує в їхньому життя як батько. Марина згадала, як донька допитувалася в неї, чому вона не може заплатити за заняття з англійської мови або чому не піде на танці. Однак, пояснивши всю ситуацію дівчинці, та з розумінням до цього поставилася й не просила, аби мама взяла гроші в тата.

Марина Боржемська постала перед публікою з новим красенем
Марина Боржемська з дітьми від В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська не приховує, що виховала достатньо самостійних, розумних дітей та особистостей, які здатні правильно аналізувати ситуацію та все розуміти. Зірка пригадала, як донька Олівія сама наштовхнула маму піти на каву з чоловіком, який підійшов познайомитися до неї в парку. Тож, діти не проти, аби матуся була щасливою у нових стосунках.

Схожі статті

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.