Від сценічної краси не залишилось і сліду: як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині

Колись Таюне блищала на сцені і "купалася" у коханні шанувальників. Публіка обожнювала її, але потім співачка раптово зникла. Де зараз дружина Винника? І як вона виглядає?

Коли у своєму скандальному інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, зниклий на цілий рік підкорювач жіночих сердець і ватажок “вовчиць” Олег Винник зізнався, що співачка Таюне, яка багато років співала у нього в бек-вокалі, є його дружиною, і вони разом перебувають у Німеччині, шанувальники зітхнули з полегшенням. Адже довгий час її ніде не було видно. Таємниче зникнення Таюне вразило багато чуток, проте коли в Мережі з’явилися свіжі фотографії артистки, фанати занепокоїлися ще більше.

Як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині
Як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині

Так, на початку осені 2023 року засновниця офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон оприлюднила на своїй сторінці у Facebook знімок, на якому позувала разом із Таїсією Сватко (Таюне). Судячи з геолокації, зустріч відбулася у столиці Німеччини Берліні. На фото артистку просто не впізнати! Від сценічного образу не залишилося і сліду – її обличчя набрякло, а волосся сильно відросло і потьмяніло. Ймовірно, співачка, як і її знаменитий чоловік, так і не знайшла у Німеччині відповідного перукаря. Таюне сумно дивилася в камеру. Можливо, навіть плакала.

Як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині
Як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині

“Сумні очі сміхом не сховати”… Спогади про літо. Щасливий момент. День Незалежності України у Берліні. Мала важливі справи і таку приємну та теплу зустріч”, – підписала знімок засновниця офіційного фан-клубу Олега Винника та Таїсії Сватко.

У коментарі Барон зазначила, що попри того, що артисти залишили рідну країну, вони продовжують працювати. Проте чим саме займається Винник та Таюне – Барон не уточнила.

Після того, як фотографія з’явилася на сторінці фан-клубу “Вовчиць”, її відразу почали коментувати. Багато хто зазначив, що Тая стала зовсім іншою, хтось навіть припустив, що вона дуже сумує за батьківщиною. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.