Балан остаточно відмовився від Кароль та розповів про своє весілля: наречена Дана – єдина у своєму роді

Фанати Дана Балана та Тіни Кароль пережили неймовірні часи, адже ще 2 роки тому вся країна підозрювала цих 2 у романі і публіку дана імовірність зводила з розуму.

Поява Дана Балана та Тіни Кароль на одній сцені одразу ж наробила багато шуму. Здебільшого тому, що молдавський мачо одразу заявив про свою прихильність до української поп-діви. Нібито, він заявив продюсерам шоу, що погодиться на зйомки тільки за умови, що йому доведеться співпрацювати зі співачкою.

Мама Балана більше не приховує правди про роман сина і згадує Кароль
Дан Балан розповів про своє весілля

Під час знімального процесу вони неодноразово фліртували, обнімалися і навіть трималися за руки. Звичайно, усе це було трактовано публікою, як імовірний роман. Втім, після завершення зйомок продюсер зізнався, що це було піар-ходом і доволі вдалим.

Мовляв, рейтинги програми неабияк виросли. Тоді ж на артистів звалилася велика порція хейту через обман. Втім, вони запевняли своїх фанатів, що все побачене було правдою, а за чужі фантазії вони відповідальності не несуть.

Дан Балан розповів про своє весілля

Катерина Осадча в свою чергу вирішила поцікавитися у співака, що в нього відбувається в особистому житті та чи збирається він одружуватися взагалі. Адже, за офіційною версією, він ніколи не був у шлюбі та не має дітей.

Дан зізнався, що до традиційного формату стосунків ставиться дуже позитивно, але не впевнений, чи одружиться колись. За його словами, він хоче і весілля, і кохану дружину. Але вимоги до його майбутньої нареченої настільки високі, що він прекрасно знає про неможливість зустріти таку жінку в реальному житті.

Дан Балан мріє пов’язати себе узами шлюбу з красунею, яка буде мотивувати його на рух вперед. У той самий час він настільки реалізована та амбіційна людина, що навряд знайдеться та, яка зможе збільшити його і без того швидкі темпи.

“Я завжди знав, що це (весілля) дуже важливо для мене. Якщо я це зроблю, то це буде лише раз у житті й це має бути по-справжньому. Увесь мій досвід із жінками ставав уроками для мене. Кожна з них мене вчила чомусь, а я їх, напевно, теж чомусь вчив”

І судячи з усього, це не Тіна Кароль, адже Дан вказав, що таку жінку ще не зустрів.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.