Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки та драматичне розставання: “Я була закохана”

Що тільки не приписували Андрію Данилку! Його особисте життя десятиліттями залишалося загадкою для глядачів, і саме тому в мережі з'являлося стільки пліток на цю тему.

Навколо особистого життя Андрія Данилка ходило дуже багато чуток. Мова йшла як про нетрадиційну орієнтацію, так і взагалі про незацікавленість артиста у коханні. Йому вдалося зробити неймовірне — не засвітити жодного зі своїх обраниць.

Сам Андрій неодноразово говорив про те, що мріяв створити родину, і лише нещодавно зізнався, що багато разів намагався це зробити, але безрезультатно. Мовляв, вже змирився, що доля його склалася зовсім не так, як він очікував.

Його найкраща подруга та вірна партнерка Інна Білоконь давно вийшла заміж та побудувала свою родину. Разом з чоловіком Олегом вона виростила дітей, і нещодавно видала доньку заміж.

Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки

Андрій Данилко розповів про складне дитинство
Колишня Андрія Данилка розповіла про їхні незабутні стосунки

Тим часом тіні минулого Андрія Данилка також заворушилися. 3 роки тому на телебачення завітала Радмила Щоголева, яка колись працювала з ним СВ-шоу. Жінка вперше відповіла на питання про роман з артистом зовсім іншим чином, заявивши, що в них була близькість.

“Я його сприймаю як близьку мені людину. Просто роман це така річ, ну, якщо ви ви мені розділили на окремі речі, то може, так було б простіше. Просто для мене це близька мені людина, я не можу сама ділити ці речі і розповідати це. Давайте, скажімо, що близькість була. Я була закохана в життя в той момент і це завдяки йому”, – заявила актора у программі “Не бреши мені”.

Вони були дуже прив’язані, але вчинок акторки все зруйнував. А Радмила хотіла рухатися далі, і не бачила себе в ролі Гелі. Вона поговорила з продюсером та покинула колектив, але з Андрієм не попрощалася. У своїх поясненнях вона аргументує дане рішення тим, що він спав.

Але Андрій сильно образився із тих пір з нею більше не розмовляв. Лише через декілька років їм вдалося поговорити, але після примирення спілкування не відновилося. Варто відмітити, що сам Данилко ніколи не говорив про те, які в нього були стосунки з Щоголевою.

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.